INICIEM UN NOU CURS

 

La niñez

——————————————

EN BREU INICIAREM UN NOU CURS AMB MOLTA IL·LUSIÓ, AMB GANES DE CONÈIXER ELS NOUS PETITS TRESPINERS I AMB GANES DE RETROBAR-NOS AMB LES CARETES CONEGUDES QUE VAN ACABAR EL CURS PASSAT I QUE CONTINUEN UN ANY MÉS AMB NOSALTRES.

CADA DIA NOVES EXPERIÈNCIES, NOUS SENTIMENTS I NOUS APRENENTATGES.

ELS PRIMERS DIES QUE ACOMPANYEU ELS VOSTRES PETITS DINS DE LES AULES DONARAN PAS ALS PRIMERS MOMENTS ON ES QUEDARAN SENSE LA VOSTRA COMPANYIA, PERÒ AMB EL NOSTRE ACOMPANYAMENT I CONSOL ESPECIALMENT  AMORÓS EN AQUESTS PRIMERS MOMENTS, PLENS D’UNA BARREJA DE SENTIMENTS PRÒPIS DEL PROCÉS D’ADAPTACIÓ DELS INFANTS.

POC A POC ELS PLORS ANIRAN DONANT PAS A LES PRIMERES RIALLES, ALS PRIMERS JOCS GAUDITS, I A LA POSSIBILITAT DE COMENÇAR A FER LES RUTINES I ACTIVITATS DEL DIA A DIA. AMB LA MIRADA POSADA EN LES EXPERIÈNCIES ENRIQUIDORES QUE ENS ESPEREN, US ENCORATGEM A DIPOSITAR EN NOSALTRES LA CONFIANÇA, TOT SABENT QUE AQUESTS MOMENTS DIFÍCILS DELS PRIMERS DIES PASSARAN BEN AVIAT.

L’EQUIP

2 thoughts on “INICIEM UN NOU CURS

 1. Noelia

  Hola non dia,
  Em dic Noelia i tinc una nena de 5 mesos.

  M’agradaria saber si n’hi han places disponibles per al curs vinent, 2017-2018.
  També voldria saber el preu.

  Moltes gràcies

 2. reme

  Hola som un magatzem de venta al major de joguines i pelutxus,(Juguetes Rubio) estem a Barcelona al C/Creu dels Molers 36-08004,tenim un munt de referencies de tots els preus ara que s’acosta el caga tió per si teniu que fer algun detallet o regal tambe per nadals,el nostre horari es de Dil/Div de 9:00-20:00 i Dis/ de 9:00-14:00,el nostre telefon es el 934428181 per si teniu alguna pregunta,moltes gracias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *