El museu Blau

El 25 de febrer vam anar a visitar el museu Blau de Barcelona. Els nens i nenes de 5èA i 5èB vam realitzar una dinàmica amb grups per tal desbrinar “Qui es menja a qui?”, un joc amb fotografies d’animals en el que havíem de construir cadenes tròfiques. Quan vam entrar vam començar pel Big Bang, els primers éssers vius, l’evolució…. i animals, plantes, minerals, microbis, etc. Molt interessant!

Santa Fe del Montseny

El 26 de novembre vam anar al Montseny. Els nens i nenes de 5è vam caminar i caminar fent l’itinerari que ens duia a l’Empedrat de Morou. Vam poder veure La casa Partida, grèvols, castanyers, roques gegantines, l’embassament, un ramat d’ovelles, gel, fulles gelades, i moltes coses més. Feia molt i molt de fred. Sort que anàvem ben abrigats i abrigades.
Aquí teniu unes quantes fotografies de record.

Excursió a la Creu de Canet

El passat dijous 31 d’octubre vam anar a passar el dia a la Creu de Canet.Allà vam buscar tot ple de fulles, fruits i minerals. També vam poder observar diferents tipus de bolets.

Els nens i nenes de cicle superior vam jugar a les presons o cadena tròfica. Cada grup classe havia d’empresonar els de la classe del costat i així successivament, fent una cadena.

Després vam dinar per grups. Cada nen o nena portava alguna cosa per menjar i la compartia amb el grup.

Ens ho vam passar d’allò més bé!