Setmana Mediambiental

Ara que ja fa uns dies que vam acabar la Setmana Mediambiental i hem pogut pair una mica totes les activitats que vam fer, és hora d’avaluar la feina feta!

Heu d’escriure un comentari valorant la setmana en general o les activitats que us hagin agradat més i les que menys.

Hem d’intentar escriure sense faltes d’ortografia!

logo escola verda

Visita al Museu Blau

El passat divendres vam anar a visitar una de les seus del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el museu Blau que està al Fòrum de Barcelona. Molts de nosaltres no coneixíem aquest museu i va ser un descobriment. Els nens i nenes de la classe del foc de 3r van fer un recorregut pel museu intentant descobrir com es mouen els éssers vius i els alumnes de 4t van fer d’exploradors de la illa d’Hipàtia. Ens van quedar parts del museu que no vam poder visitar com l’exposició que hi ha actualment dels enverinats. Si animeu els vostres pares us podeu acostar un dia per veure-la. Us deixem l’enllaç de la pàgina del museu:

Museu de Ciències Naturals

BOMBERS!!!

Fa uns dies vam anar a visitar el Parc de Bombers de Sant Feliu de Llobregat. Aviat sortirà un article a la Revista Candela de l’escola, però us fem un avançament…

Vam conèixer al Raul i al Jose Ángel que ens van explicar moltes coses sobre els bombers: com treballen, la roba que han de portar, els tipus de camions, el material dels camions, ens van ensenyar tot el parc, o sigui “casa seva”…Va ser molt interessant i divertit perquè ens ho van explicar molt bé, eren molt simpàtics.

Aquí us deixem una foto!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comarques de Catalunya

Els alumnes de 4t estem estudiant les comarques de Catalunya i hem trobat aquesta web on podeu aprendre-les. Teniu puzzles per saber on es troba cada comarca, jocs per reconeixer-les amb l’ajuda de la capital, entre d’altres. D’aquesta manera segur que us serà més divertit estudiar-les.

Mapes interactius

Estudiem els polígons

Els alumnes de 4t aquests dies estem treballant els polígons a la classe de matemàtiques. Si aneu a la pàgina de matemàtiques del bloc dins de l’apartat de geometria trobareu unes activitats per repassar tot el que fem a classe i un enllaç per jugar al tangram.

poligonos1-300x242

Ja tenim nom de les classes.

Les classes de cicle mitjà ja hem triat els noms de les nostres aules. Totes estan relacionades amb el tema general del curs de l’escola: LA LLUM. Durant aquests dies treballarem per conèixer més sobre el nom que hem triat per a la nostra classe. Us agraden els noms? Què en sabeu d’aquests temes?

 

Bones vacances!!

Ja hem acabat un altre curs. Hem après molt i ens ho hem passat molt bé. Ara comencen unes merescudes vacances, però no us oblideu de seguir treballant durant l’estiu.

Què fareu aquestes vacances? Us quedeu per Molins? Marxeu de colònies? Feu casals? Marxeu fora?…

bones_vacances