Paraules bessones

Arran la visita de l’escriptor Pere Martí, hem descobert un dels seus llibres que ens agrada i ens fa riure molt, és el llibre Paraules bessones. És un llibre de textos breus per jugar amb els parònims i comprovar com un sol so o una sola lletra en poden fer canviar totalment el significat de les paraules. A classe també hem estat jugant amb les paraules i ens han sortit aquestes frases i petits textos.

Paraules_bessones

Els mags i els rockers transformem figures geomètriques

Els mags i els rockers de 3rA i 3r B hem fet una feina a plàstica transformant figures geomètriques en objectes i dibuixos ben diferents. Voleu veure el resultat?

CONTES, CONTES…

Volem compartir amb vosaltres dues web on trobareu activitats per llegir i treballar contes.

La primera web és dels contes de la Laura i el Joan, dos nens científics que us ensenyaran moltes coses sobre investigació i ciències. Així que ja sabeu futurs científics, a l’atac!

CONTES DE LA LAURA I EN JOAN

Els contes de la Laura i en Joan

La segona web ens presenta contes escrits en 20 llengües d’arreu del món. Tots el trobareu en la llengua original i en català, així podreu veure com són de diferents els idiomes i a vegades, que difícils són d’entendre. Són contes molt curtets però molt interessants.

20 CONTES COMPTATS: El món en un munt de contes.

Deixeu els comentaris dels contes que més us hagin agradat.

GRÀCIES!