CURS 2015/16

Benvolgudes famílies i alumnes:

Desitgem que hàgiu passat un bon estiu.

El 14 de setembre ens retrobarem per començar un nou curs escolar al qual us donem la benvinguda.

Fem el recordatori de l’horari del centre: els matins de 9h a 12,30h i les tardes de 15h a 16,30h.

Rebeu una cordial salutació.

Claustre de professors/res de l’escola Ramon Llull de Rubí.

Un curs ple d’experiències!

Hola a tothom!

Avui mateix hem acomiadat als nois i noies de 6è…un gran matí…un gran dia!  Ple de grans emocions, algun plor de comiat i també d’alegries per tot el què ens espera.

Acabem un curs i comencem a preparar el vinent.

Gràcies a tots els professionals que treballen a l’escola per fer possible un curs ple d’aprenentatges i gràcies també a les famílies que col·laboren perquè l’escola sigui més gran.

BON ESTIU

 

Mostra de dansa. 28 de maig 2015

Com cada any, arribada la primavera, celebrem la Mostra de Dansa, per tal de mostrar-vos el treball que la mainada ha fet durant el curs. La nostra escola actuarà a La Sala, el dia  28 de maig. Els alumnes de Primària al matí a partir de les 10h. i a la tarda els alumnes de Parvulari a les 15’15h.

Respecte a l’organització de l’acte, per no dificultar-ne el desenvolupament, us demanem  que deixeu  els cotxets al vestíbul, ja que per seguretat no es poden introduir dins de la Sala, seieu només en els seients indicats per les famílies, no es poden reservar seients, silencieu els telèfons mòbils i no sortiu durant l’actuació dels alumnes.

En cap cas les famílies podran ocupar el lloc destinat pels alumnes, ni fer fotos a l’espai entre la primera fila i l’escenari

Cada dansa té un grau de dificultat adequat a l’edat dels alumnes que la representen; per tant, l’esforç és proporcional a l’edat dels infants, i tots necessiten el vostre suport, al mateix temps que reforceu una estratègia global d’escola. En definitiva, tots els infants passaran, un any o un altre, per totes les etapes.

Finalment, i per fer una actuació més lluïda, us demanem que aquest dia vestiu la canalla amb cos blanc (samarreta o camisa) i faldilla o pantalons blau marí (un texà ja va bé). Recordeu que si han de ballar els convindrà un calçat còmode i que no els caigui.

Properament us farem arribar el full de l’Ajuntament i el Programa de la mostra.

Les actuacions es faran a La Sala, Teatre Municipal; c/ Cervantes, 126.

Esperem poder comptar amb la vostra assistència i col·laboració.

Salutacions cordials,

L’escola

 

Escola Ramon Llull: Qualitat Educativa

 

Benvolgues famílies,

Moltes gràcies per venir a conèixer el nostre projecte, la nostra escola. Les Portes Obertes van ser un èxit i desitjem veure-us ben aviat.

Escola Solidària

escola solidàriaBATEGA AMB NOSALTRES

EL NÚMERO PREMIAT AMB LA PANERA DE LA MARATÓ TV3’14 HA ESTAT EL 146

GRÀCIES A TOTHOM PER LA PARTICIPACIÓ A L’HORA DE PORTAR ALIMENTS PER MUNTAR LA PANERA I EN LA COMPRA DE TIQUETS, MOLTES GRÀCIES!!

Els diners recollits en la venda de tiquets és donaran a la Marató d’enguany.