NO A LA VIOLÈNCIA!

Des de l’escola Les Fonts manifestem el màxim respecte a les opinions i ideologies  i rebutgem qualsevol acte de violència, verbal o física, directa o encoberta, vingui d’on vingui.

La violència és sempre, i en qualsevol cas, injustificable.

foto pau

SI EL MÓN FOS

Si el món fos escrit amb llapis,
podria esborrar la lletra
que vol ferir;
podria esborrar mentides
que no cal dir;
n’esborraria l’enveja
que porta mals;
n’esborraria grandeses
de mèrit fals…
Però és escrit amb tinta
de mal color:
el color brut de la guerra
i del dolor.

Qui voldrà escriure un nou món
més just i net?

Potser que tu i jo ho provéssim,
ben valents, lletra per lletra,
des del nostre raconet…

Joana Raspall

PROMOCIÓ 2017 (6è)

Recull d’imatges de la promoció d’alumnes de 6è de l’Escola Les Fonts (Argentona. Muntatge: Raúl Molina. Vídeo presentat en el comiat dels alumnes el 10 de juny de 2017. Audio: Bicicletes (Blaumut) enregistrada pels alumnes al CdA Pau Casals (El Vendrell), Pluja de Sons i Mirall de Pau (Lletra: Gibert d’artze / Música: David Melgar).

ELS ALUMNES DE 4t ENREGISTREN UN CD


Els alumnes de 4t de l’escola Les Fonts van enregistrar la cançó No em deixis mai durant l’estada al CdA Pau Casals (El Vendrell). I ara, estrenem el videoclip. No us el perdeu!

La lletra és una adaptació al català que va fer fa uns anys el grup Menaix a Truà del tema Sweet Child O’Mine de Guns n’ Roses amb traducció de Gemma Haro. La música és la original amb algunes petites variacions, està interpretada 1/2 to més agut i hi ha dues pistes de guitarra acústica de 12 cordes adicionals.

Cada alumne té una còpia física del CD amb el seu disseny propi.
A la Web i al Facebook del Camp d’aprenentatge podeu escoltar la versió dels alumnes, una base instrumental i també la versió amb la veu del mestre de música.

Moltes felicitats artistes!!! Sona fantàstic!

VISITA FUNDACIÓ MARESME

Els alumnes del Cicle Inicial de l’Escola Les Fonts han rebut la visita de nois i noies de la Fundació Maresme. Ens han explicat qui són i què fan.Per acabar, ballem conjuntament les coreografies de les diferents cançons de Jo sóc com tu.
Una experiència molt especial i enriquidora! Gràcies per tot!!!

PEDALADA 2017

El passat dissabte 20 de maig va tenir lloc la VIII Pedalada de l’Escola les Fonts. Els participants vam passar un matí entretingut practicant activitat física en família.
Us adjuntem un recull d’imatges i us esperem per la propera edició!