Tallers de Carnaval 2018

Els alumnes de 1r, 2n i 3r han realitzat uns tallers de Carnaval molt divertits i variat. I aquí us deixem una petita mostra de les diferents activitats.

I els alumnes de Infantil, també han tingut un dia molt especial. Aprofiteu per gaudir de les fotos.

CONCURS DE MÀSCARES 2018

Comença el Carnaval!!!

Avui els més grans de l’escola (4t,5è i 6è) han celebrat la Cerimònia de premis del Gran Concurs de Màscares 2018. Moltes gràcies a tots els participants i felicitats als guanyadors. Cada any ho feu millor artistes!!!

FESTA DE LA PAU I LES EMOCIONS

El dimarts 30 de gener, a l’escola hem celebrat el DENIP 2018  (Dia Escolar de la No-violència i la Pau ). Al matí, ens hem barrejat per cicles i hem fet una una gimcana de jocs cooperatius i tallers d’emocions. A la tarda, hem fet la   lectura del manifest de la pau, els alumnes de 5è ens han  representat escenes teatrals sobre valors i emocions  i per acabar la jornada, hem cantat diverses cançons de pau.

Tots junts hem compartit un gran dia!!

COMENÇA EL PROJECTE 4CORDES

Estem molt contents! Aquest segon trimestre hem començat amb els alumnes de Tercer el 4CORDES. Aquest projecte musical consisteix en l’aprenentatge del Violí i Violoncel amb una metodologia molt activa. Les sessions les duen a terme la Clara i la Carmesina, professorat de la cooperativa Musicop, en horari escolar amb la coordinació dels especialistes de música de l’escola.

Els projecte és possible gràcies al finançament i implicació de l’Ajuntament d’Argentona i de l’AMPA de l’escola. Agraïments a tots els qui han ajudat a posar en marxa aquesta aventura. Molta sort 4CORDES!

CONCERT DE NADAL 2017

Arriba el final del primer trimestre i amb ell el tradicional Concert de Nadal. Un agraïment a totes les persones que ho han possible: Els cantaires, músics, presentadors, famílies, mestres, tècnics de La Sala, Ajuntament i molt especialment al Rai Borrell, actor i pare de l’escola que ha presentat i dinamitzat el concert d’enguany. Moltes gràcies a tothom, un concert magnífic. Felicitats artistes!!! Bones Festes!

CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2017

El dia 22 de Novembre celebrem Santa Cecília, la patrona de la Música. Ho fem gaudint de música en directe interpretada per alumnes de l’escola.

Enguany hem escoltat instruments com el saxo, la bateria, el baix elèctric, el piano, la guitarra elèctrica, el clarinet, la trompeta i el bombardí. Les obres musicals també han estat molt diverses: Desde Beethoven fins a AC/DC passant per Daft Punk o Adele. Gustos per a tothom. Hem fet dos passes, un al matí i un a la tarda. També han participat a la festa els nostres Capgrossos Joan i Fontina fent una Cercavila amb flabiols i instruments de banda. Un dia fantàstic!

Moltíssimes gràcies a tots els que heu fet possible aquest concert i molt especialment als músics pel seu talent i la seva generositat. Felicitats artistes!!!