CONCERT DE SANTA CECÍLIA 2015

Ovidi Montllor i Mengual (1942-1995)

HOMENATGE A OVIDI MONTLLOR

El divendres 20 de novembre vam celebrar Santa Cecília a l’escola. Els protagonistes van ser els alumnes del Cicle Superior que van interpretar cançons del poeta, cantant i actor Ovidi Montllor com homenatge en el 20è aniversari de la seva mort. El repertori va ser: Cançó de les Balances, El Desesperat, La Fera Ferotge i Als Companys. Moltes gràcies a tots i totes que ho vau fer possible. Visca la Música i Visca L’Ovidi Montllor!

 
D’altra banda, també vam poder gaudir de diverses interpretacions musicals que ens van oferir alguns alumnes de l’escola amb el piano, la bateria i la guitarra acústica. Moltes felicitats artistes!

 

PEDRETES AMB MISSATGES POSITIUS

En el vestíbul de l’escola hem penjat una sèrie de quadres ben curiosos. Es tracta d’una dinàmica d’inici de curs en que tots els grups-classe de l’escola tenen la seva pròpia composició. Cada quadre s’ha creat amb pedretes, on hi ha escrits missatges, qualitats i desitjos positius dedicats a cada un dels alumnes. Gràcies a tots i totes per col·laborar. Ha quedat molt bonic!

ÚLTIM DIA DE CURS… COMIATS I EMOCIONS!

L’últim dia de curs sempre és molt emotiu. Especialment perque acomiadem els alumnes de sisè que marxen a l’institut i avegades fins i tot també alguns mestres o personal que canvien d’escola com la nostra directora Gemma Carrau o es jubilen com l’Esperança Castan o l’Isa, la cuinera.
Un parell de vídeos per resumir alguns dels millors moments que van succeir a l’escola Les Fonts el passat 19 de juny de 2015. Desitgem que us agradin!