FI DE CURS

Sembla mentida, però el curs de la llum s’ha acabat. Han passat deu mesos plens d’emocions i de vivències increïbles que ens han ajudat a fer-nos una mica més grans i més sabis; nens i adults hem aprés junts i hem gaudit de moments que restaran a la nostra essència per sempre.

Esperem que gaudiu molt de les vacances i que, a la tornada, tots poguem emprendre un nou i meravellòs camí amb nous companys de P3 i amb ganes de trobar-nos als primers; al pati, al menjador, al passadís de primària… Moltes gràcies a les famílies per tot l’acompanyament rebut.

Publicat dins de General | Etiquetat com a , | Deixa un comentari

ESTUDIEM L’HORT

Aquest és el darrer centre d’interès d’aquest curs per a P5: l’hort!! I com a cloenda, llumins i bombetes, hem anat a veure com han crescut les verdures i hortalisses que hem plantat els darrers mesos. Som tots uns agricultors!

Publicat dins de General, p-5 | Etiquetat com a | Deixa un comentari

PROJECTE FERIDES

Voleu aprendre coses sobre les ferides? Els llumins us les podem ensenyar perquè hem realitzat un projecte molt complert i significtiu al voltant d’aquest tema. Els nois i noies de 4rt ho han pogut comprovar a través de l’exposició que els vam oferir.

Publicat dins de General, p-5 | Etiquetat com a , , | Deixa un comentari

COL·LECCIÓ DE LLUMINS

Els nois i noies de P5 A hem observat una col·lecció de llumins molt variada i original. Capses de totes mides, colors i dibuixos. Us agrada?

JORNADA ESPORTIVA

Arcs de Sant Martí, Fanalets, Llamps, Llumins i Bombetes hem passat una jornada esportiva d’allò més dinàmica i divertida: globus voladors, xanques, circuits, anelles…, i fins i tot AIGUA per a refrescar-nos una mica en aquest dia de calor. Ens hem divertit molt!!!!!

TERCERA FESTA DE COLORS

Avui hem celebrat la tercera festa de colors d’aquest curs: grocs, verds i colorins; per a posar llum i alegria a infantil. Ens ho hem passat genial i ens hem lluit com mai. Estem guap@s?!

Publicat dins de General | Etiquetat com a , , | Deixa un comentari

PROJECTE LLUMINS

Durant les darreres setmanes, els llumins hem desenvolupat un projecte sorgit dels nostres interessos i curiositats, i molt relacionat amb l’eix de l’escola d’aquest curs: La llum. Hem aprés moltes coses sobre el tema i les hem volgut compartir amb els companys de P4 B; els fanalets. Esperem que hagueu gaudit de l’exposició tant com nosaltres.

Publicat dins de General, p-5 | Etiquetat com a , , | Deixa un comentari

PROJECTE ARANYES

Avui, la classe dels lumnins hem aprés moltes coses d’aquests animalets petits, petits, però molt intel·ligents i treballadors, gràcies als nois i noies de 1er. Us fan por les aranyes? A nosaltres no, som molt valents!!

Publicat dins de General, p-5 | Etiquetat com a , , | Deixa un comentari

PLANTEM MILL

Dins del centre d’interès de les llavors, fanalets i llamps hem fet un experiment que us deixarà amb els pèls de punta!! De moment no podem dir res més que ens hem deixat ben plantats.

FEM MELMELADA DE MADUIXES

Com a cloenda de Sant Ponç hem fet melmelada de maduixes. La recepta és molt fàcil: maduixes, sucre i…, uns bons bíceps per a remenar durant uns quants minuts!! La veritat és que estava boníssima!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari