El bloc que us informa de tot allò relacionat amb la biblioteca: activitats, exposicions, lectures recomanades, novetats,…

Conegueu i demaneu les darreres compres de llibres a la tria d’adquisicions de la biblioteca de Sant_JordiEnvieu els vostres comentaris sobre aquests i altres llibres a la nova secció de recomanacions. Ens ajudarà a tots en la a vegades difícil tasca de triar un llibre.

Encara podeu veure també les propostes de la guia de lectura Nadal 2014

El 2014 va ser l’any Vinyoli i precisament el 30 de novembre ha fet 30 anys de la seva mort. El recordem amb aquests poemes.

 Ja s’ha convocar el premi Protagonista Jove 2014-2015 i ja comenceu a tenir els llibres a la biblioteca. Al següent enllaç ja podeu consultar quins són i un breu resum de cadascun d’ells. Bona lectura!

D’altra banda encara podeu consultar la guia de lectura de l’estiu 2014

Fa 50 anys de la primera edició en català de Tintín. Va ser  traduïda per un periodista represaliat i posteriorment publicada per l’Editorial Joventut. Trobareu més informació en aquest article a de La Vanguardia.

El darrer 15 de maig va finalitzar el procés del premi Protagonista Jove. El resultat del nostre jurat, format per 11 alumnes de 1r i 2n d’ESO i 16 de 3r i 4t. va ser:

  • “Una de zombies” de Patricia Martín (1r i 2n d’ESO) i
  • “I’ll be there. Sempre amb tu”, de Holly Goldberg Sloan

Clicant a aquest enllaç podeu veure la portada dels llibres i un petit resum. Animeu-vos a llegir els preferits del nostre jurat!  En breu us informarem de si el nostre veredicte coincideix amb els premis definitius.

Mor Gabriel García Márquez. Descobriu la seva biografia, alguns dels seus  llibres que són a la Biblioteca i aquest complet reportatge virtual d’El País.

Descobriu els llibres de la  Guia de lectura de Sant Jordi.

Recordeu-vos també dels llibres de l’any de la Vanguàrdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *