MALA CONSERVACIÓ

En aquestes dues imatges es poden observar dos clars exemples de com no hauria d’estar un poble, ciutat, muntanya,…

Avui, estava passejant, quan de sobte m’he trobat una bossa de plàstic al mig d’un camp. S’hauria d’intentar llençar totes les deixalles a les escombraries.

En aquesta imatge es pot observar un lloc en mal estat:  No té tapa i està mal conservat.

 

Publicat dins de Fotografia de denúncia | Etiquetat com a | Deixa un comentari

DEIXALLES EN UN DESCAMPAT

Aquesta foto de denúncia la vaig fer en una zona industrial de Bilbao per Setmana Santa. És molt exagerat el piló de deixalles i brutícia que hi havia.

Per mi, en primer lloc, la gent no pot deixar la brutícia en llocs públics per raons d’higiene i respecte i, en segon lloc, l’Ajuntament tampoc hauria de permetre el mal ús d’aquesta zona. Hem de cuidar més bé el planeta on vivim, ja que les males accions sempre tenen conseqüències.

Publicat dins de Fotografia de denúncia | Deixa un comentari

Quan érem els peripatètics

Quan érem els peripatètics és la novel·la de la sèrie de Merlí. En Bruno Bergeron, fill de Merlí, és qui narra la sèrie de Merlí des de el seu punt de vista.

Si ets un fan de la sèrie, aquest llibre t’encantarà i, a part d’això, com que en Merlí és un professor de filosofia, a cada capítol expliquen un filòsof i t’ensenyen una lliçó sobre la vida.

Publicat dins de El +TOP | Etiquetat com a | Deixa un comentari

FALTA A FORMATGE

Fa uns dies estava en un restaurant i a la carta en comptes d’haver-hi escrit una “crêpe” de formatge, la “crêpe” número 14 era de “fornatge” .En lloc de la”m” hi havia la “n”. Una falta que pot passar a tothom, però si abans haguessin revisat la carta crec que no hauria passat.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

TALLER SANT JORDI 2018

El passat divendres, 20 d’abril, al nostre centre vam celebrar la diada de Sant Jordi. Va ser un dia molt especial, amb entrega de premis artístics i tallers molt diversos dirigits i realitzats pels alumnes del centre.

Un d’aquests tallers el van portar a terme algunes alumnes del nostre Grup+de8. Va consistir en la presentació i visualització d’una pel.lícula, In Time,  que apareix recomanada a la part del nostre bloc El més TOP. 

Els alumnes que van assistir a aquest taller van poder gaudir d’aquesta obra, ben presentada i comentada per les alumnes que dirigien el taller i, a més, van poder conéixer de més a prop quines activitats fan i quines són les inquietuds dels alumnes que formen el Grup +de8.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

BLUE LAGOON: THE AWAKENING

Blue Lagoon és una pel·lícula romàntica estatunidenca.

L’Emma Robinson i en Dean McMullen són dos adolescents amb molt poc en comú. Tots dos van al mateix institut i pertanyen a famílies ben diferents; ella és una alumna brillant i popular que viu amb els seus pares i la seva germana menor, mentre que ell és mandrós i asocial que viu sol amb el seu pare vidu.

Els dos protagonistes fan un viatge a Illa Trinitat amb els seus companys de classe i els seus professors per realitzar un projecte solidari, però aviat queda clar que Emma és l’única veritablement interessada en el projecte, perquè els altres només pensen en divertir-se.

El grup d’estudiants es cola en un vaixell per participar en una festa, però la policia arriba per fer una batuda. Durant la confusió, l’Emma cau al mar i en Dean salta a l’aigua per rescatar-la. Els dos pugen a un bot salvavides sense motor, després d’una tempesta són arrossegats a una illa deserta. Allà, els dos es veuen obligats a unir forces per sobreviure.

Aquesta pel·lícula em va agradar molt. La recomano a tots els adolescents que la vulguin veure, perquè ensenya a superar dificultats.

Publicat dins de El +TOP | Deixa un comentari

BIG BANG THEORY

Esta serie trata sobre la vida de unos científicos y su día a día. Estos científicos son amigos des de hace muchos años y se entienden a la perfección, aunque a veces… ¡no tanto!

Todo se revoluciona cuando, un día, una chica rubia se muda al apartamento de enfrente. Leonard se enamora a primera vista de esa chica, llamada Penny, y entonces esta chica con sueños de actriz, se vuelve  muy importante en la vida de estos científicos.

Un factor que me ha gustado mucho de esta serie ha sido la manera como se conocen Leonard y Penny. Otro aspecto que me ha gustado mucho  ha sido la manera de ser de Sheldon, tan único y personal, el cual representa a un chico con síndrome de asperger.

Es una serie muy divertida e inteligente. Muy recomendada para todas las edades.

Publicat dins de El +TOP | Deixa un comentari

MODERN FAMILY

Aquesta sèrie americana tracta sobre la vida d’una família. És molt divertit veure la manera com viuen el dia a dia, amb problemes que solucionen a base d’ingeni i bogeries.

M’ho he passat molt bé veient aquesta sèrie ja que m’ha fet passar molts bons moments. Al mateix temps, però, hi ha hagut alguna situació que ha fet que no veiés la  sèrie durant petits períodes de temps, tot i que sempre he acabant tornant-la a mirar.

Aquesta sèrie és molt familiar i molt recomanable per a gent divertida i que els agrada passar-ho bé.

Publicat dins de El +TOP | Deixa un comentari

PD: ME GUSTAS

P.D. ME GUSTAS es un libro que trata sobre una chica llamada Lily, la cual odia la Química.

Un día, para no aburrirse en clase, Lily decide escribir la letra de una de sus canciones favoritas en la mesa. La sorpresa llega cuando a la mañana siguiente descubre la continuación de la letra de esa canción.

A partir de ese momento, Lily empieza una correspondencia por escrito, mediante notas, con una persona a la que no conoce.

Este libro me ha encantado, ya que trata sobre la relación entre dos personas iniciada con una canción. Es muy interesante ver lo que Lily descubre y siente alrededor de una simple nota.

Es un libro claramente adictivo, pero que al mismo tiempo puede resultar un poco “cliché” para según qué personas.

Publicat dins de El +TOP | Deixa un comentari

HOW I MEET YOUR MOTHER

How I meet your mother  és una sèrie que tracta sobre com un pare explica als seus fills la història de la seva joventut junt amb els seus amics d’infància. És molt divertit veure la manera com es comporten i la relació que s’estableix entre uns i altres, les aventures, les anècdotes…

M’ha agradat molt aquesta sèrie ja que l’ambient, l’amistat i l’amor que transmet és meravellós i sorprenent.

Realment és una sèrie molt entretinguda que t’atrau i t’atrapa, ideal per veure en família i passar una estona divertida.

Publicat dins de El +TOP | Deixa un comentari