THE FAULT IN OUR STARS

If you want to watch the film or read the book or both of them, I would recommend you to read the book first and then watch the film, because for example I watched the film first and then I read the book, and of course I did it knowing what would happen and that’s not much cool.

It’s an emotional film  based on the story of  a girl who has cancer who one day decides to join a support group of people who have cancer and since then, all her life changes radically.

But I liked it, actually loved it. I recommend it.

Publicat dins de El +TOP | Deixa un comentari

A ROYAL CHRISTMAS

A Royal Christmas is a beautiful Christmas movie about love but comedy too. I absolutely recommend it to the people who love watching Christmas movies (like me) at this beautiful time of the year. It’s a cute movie and I loved it.

Publicat dins de El +TOP | Deixa un comentari

SORTIDA GRUP +de8 A GIRONA

Ahir el Grup +de8, juntament amb dues professores ( Carina Nadal i  Nani Bujer) van realitzar una sortida cultural de fi de curs  a Girona.

Els alumnes van realitzar un circuït d’orientació pel Barri Vell de la ciutat organitzat per l’Oficina de Turisme de Girona, i així millorar el seu coneixement sobre la ubicació  dels llocs més emblemàtics de la part vella de la ciutat.

A continuació, van fer una visita guiada al Museu d’Història de Girona, per tal de conéixer algunes obres representatives de la ciutat.

Va ser un matí ben profitós.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

BRUTÍCIA A LA DESEMBOCADURA D’UN RIU

És una foto de la desembocadura del riu Nervión, a Portugalete, (Vizcaia). És una zona residencial i turística.

Com podeu veure, en una vora del riu,  just abans de la desembocadura, hi ha molta brutícia. Rius, rieres, platges, boscos, carreteres, són moltes vegades plens/es de plàstics, cartrons, llaunes, restes de menjar…

Tot i que contínuament veiem cartells que ens recorden on hem de llançar la brutícia, avui dia encara ens falta fer les coses ben fetes i llançar-ho en els llocs corresponents.

Així doncs, cal que cuidem més bé la nostra natura.

Publicat dins de Fotografia de denúncia | Deixa un comentari

TU MEJOR AMIGO

Em va agradar bastant aquesta pel·lícula, la vaig trobar molt maca i per això  la recomano.

La pel·lícula comença amb la vida d’un petit gos i un nen. El gos, que sorprenentment raona com un humà,  va narrant el que passa i com ho veu. Amb el pas del temps, ambdós van creixent i la vida del gos acaba per arribar a la seu fi.

 El gos es reencarna en diferents vides d’altres gossos, és a dir, torna a néixer. I al final de la pel·lícula tot el que havia quedat desenllaçat es torna a unir.

Al final el gos ens acaba explicant el seu punt de vista sobre el propòsit de la vida, què ha trobat i què ha descobert de cada vida que ha viscut.

Publicat dins de El +TOP | Deixa un comentari

EL BARCO

Recomiendo la serie El Barco a todo aquel a quien le guste la ciencia ficción.

El argumento se basa en la experiencia de unos alumnos en un buque,  un barco escuela llamado El Estrella Polar, que zarpa a un viaje de dos meses, pero ese viaje se alarga a causa de una catástrofe que hunde a todo el mundo menos una parte pequeña de masa geológica.

Los protagonistas pasan el largo viaje de tres temporadas buscando ese pequeño trozo de tierra y enfrentándose a los obstáculos que se les cruzan por el camino.

Publicat dins de El +TOP | Deixa un comentari

FANALS QUE NO FUNCIONEN

L’altre dia al vespre, anava passejant pel carrer i vaig veure que aquest fanal no il·luminava, no tenia llum.

Sincerament, crec que els equipaments urbans haurien d’estar en condicions perquè és important que el carrer estigui ben il·luminat. A més, a part d’aquest fanal, encara n’hi ha un altre al costat que tampoc té llum.

Publicat dins de Fotografia de denúncia | Deixa un comentari

UN LLIBRE PLE DE FALTES

Llegint el llibre de L’illa de gel, em vaig fixar en unes quantes errades.

En aquesta fotografia es pot veure aquesta frase: “En tot cas, era evident és que…” la falta està en el verb “és”, la frase hauria de dir: “En tot cas, era evident que…”.

En aquestes dues fotografies es pot veure varies vegades un signe d’interrogació al començament de la pregunta, i no hi hauria de ser-hi.

Per últim, en aquesta fotografia, podem veure una falta de puntuació. Potser, l’autor volia posar punt i sense voler va posar coma, o volia posar coma i després va posar majúscula quan hauria d’haver posat minúscula.

 

 

Publicat dins de General | Etiquetat com a , | Deixa un comentari

LLIBRE DE LA PAULA GONU

És un  llibre escrit per la Paula Gonu, una “youtuber” molt famosa que és d’aquí a prop, de Cornella (Barcelona). En aquest llibre parla sobre ella mateixa, el que ha viscut i tot el que ha après pel camí.

Jo el recomano moltíssim a la gent que sigui fan de la Paula Gonu, però només als fans si no a la gent que no la conegui també, perquè et fa reflexionar sobre molts temes.

Publicat dins de El +TOP | Deixa un comentari

BAJO LA MISMA ESTRELLA

He triat aquesta pel·lícula perquè és la pel·lícula que més m’ha tocat els sentiments. Es va estrenar el 10 de gener de 2012. Primer de tot es va fer una novel·la i posteriorment la pel·lícula.

Es basa en dos joves que, per temes diferents i a la vegada semblants, es troben i formen la seva vida amb el temps que poden aprofitar junts. La recomano sobretot a gent jove, ja que toca temes d’amor, de sentiments, de ràbia…

És una de les millors pel·lícules que he vist mai, espero que si la mireu us acabi agradant i tocant tant com a mí.

Els protagonistes d’aquest història van ser la Shailene Woodley (Hazel Grace) i en Ansel Elgort (Augustus).

 

Publicat dins de El +TOP | Deixa un comentari