AULA D’ACOLLIDA CURS 2011-12

HOLA JO EM DIC YAN XU.       SÓC DE LA  XINA ,     TINC 12 ANYS.

Fa 6 mesos que  vaig arribar a Barcelona


 

HOLA!   Em dic Yi Xu.Tinc 12 anys.  M´agrada jugar a basquet i jugar a l’ordinador . Fa 6 mesos que vaig arribar a Barcelona . Tinc 2 germans.


HOLA

JO EM DIC ADNAN MALIK. JO SÓC DE  PAKISTAN. TINC 13 ANYS .


Hola!!!

Em dic Jinzhu sóc de la Xina, soc xinesa. Tinc 13 anys . Tinc una germana petita que té 11 anys. I un germà  petit té 2 anys. Ha nascut a Barcelona.

Vaig nèixer a la Xina. La meva provincia es Zhejiang. M´agrada molt la meva ciutat.Visc a Barcelona fa tres anys. Estudio primer d´ESO a l’IES Emperador Carles. M´agrada molt jugar amb l´ordinador. M´agrada molt Barcelona, perquè tinc moltes amigues.


 

 

 

HOLA!

Em dic Xinbo. Tinc 13 anys. Sóc de la Xina i sóc xinès. M´agrada fer esport i jugar basquet. Vaig nèixer a la Xina. La meva província és Zhejiang i la meva capital és Beijing i la meva ciutat es Qngtian. Faig 1r d’ESO i fa 3 anys que he arribat a Barcelona. M”grada molt Barcelona, perquè tinc molts amics…

AULA D’ACOLLIDA 2010-11

Hola!!!

Em dic Xinying sóc de la Xina,sóc xinesa.Tinc 13 anys,vaig neixer a la Xina.La mena 

província és Zhejiang i la meva capitar és Beijing.Faig 1r d’ESO.M’agrada la meva ciutat perquè al costat de casa meva hi ha un riu, quan arriba la primavera el riu hi ha els gambes petita i els peixos.I també m’agrada moit Barcelona.

 

HOLA!!!

Em dic Diego sóc de colombia i tinc 13 anys. Fa 6 mesos que he arribat a Barcelona. El meu país és molt divertit. Té molts paisatges. I també té molts colors : el mar és de 3 colors. És ple d’alegria i les montanyes són molt maques.

 

 

 

 

HOLA!!!

Em dic Huang, tinc 12 anys i sóc de Xina, la meva provincia és FuJian. M’grada molt la meva ciutat. Visc a Barcelona fa tres anys. Estudio 1 d’ESO a l’ìes Emperador Carles. M?agrada molt jugar a l’ ordinador.

M”grada molt  Barcelona, perquè tinc molts amics…

Tinc una germana i  pares.

 

                                                       Adeu!!!!    

 

 

 

HOLA!!!

Em dic Leixin i sóc de la Xina,tinc 12 anys i fa 8 mesos que visc a Barcelona.Tinc molts amics.Faig 1r ESO. La meva província és Zhejiang.La meva ciutat és diu Qingtian M’agrada  jugar a l’ordinador, futbol, basquet…

 

 

 

 

 

Hola em dic Youstina  i sóc d’Egipte. Tinc 12  anys. M’agrada jugar a futbol i m’agrada l’nstitut. Tinc molt amics i m’grada Barcelona. La meva llengua és l’àrab i parlo català i castellà  i m’agrada viure a Barcelona. Vaig  a 1r de eso i m’agrada el meu país. Visc amb la meva mare i el meu pare i germanes. Tinc 2 germanes bessones de 17 anys

Hola em dic Daniela sóc de Rumania. Tinc 14 anys.  Fa 3 mesos que he arribat a Barcelona.  M’agrada l’institut. M’agrada Rumania. Tinc moltes amigues. M’agrada  l’aula d’acollida. La meva matèria favorita és catalè. Tinc una germana.  Parlo romanés, una mica català i castellà. M’agrada Barcelona.

Hola   em   dic   Aamir   Aziz.  Sóc   de   Pakistan. Ara   visc   a   Barcelona. Fa   un   any  que  visc  a  Barcelona. A  mi  m’agrada  molt  viure  a  Barcelona. Faig  1r  d’eso. A  mi  m’agrada  jugar a football  i  cricket.  En  el  meu  país  jugem  a  cricket. I  aqui  jugem  a  football  però  sóc  molt  bon  jugador  de cricket  

  

Hola 

em  dic Usama Ahmed. Sóc  de  Pakistan. Ara  visc  a  Barcelona.  Fa tres  mesos  que  visc a Barcelona. A  mi  m’agrada  molt  viure  a  Barcelona. Faig  1r  d’eso. A  mi  m’agrada  jugar  basketball  i  cricket. En  el  meu  país  jugem  a  cricket. 

 

 

Hola,

En dic Josué  i soc d’Equador. de Guayaquil. Tinc 12 anys. A Espanya visc amb les meus pares, també amb els meus germans que són dos. Fa quatre mesos que estic a Barcelona. Estic a 1r d’ESO i m’agrada molt l´aula d’acollida.


Hola!

Em dic Xiaoqun. Sóc de la Xina. Tinc 13 anys, vaig nèixer a la Xina. La meva provincia és Zhejian i la meva capital és Beijing. Faig 1r d’ ESO. M’agrada la meva ciutat perquè al costat de casa meva hi ha un riu. Quan arriba la primavera o estiu hi ha moltes gambes petites i molts peixos. I també m’agrada Barcelona perquè tinc molts amics i jo cada dia jugo amb els meus amics.

Hola! em dic Lucas, soc de Brasil, i tinc 12 anys. Porto un any i dos mesos a Barcelona.

Visc amb els meus pares i la meva germana. Quan vaig arribar a Barcelona vaig enyorar moltes amigues que tenia a Brasil. M’ agrada molt escoltar música, però el que mes m’ agrada de tot és el futbol.

 

AULA D’ACOLLIDA CURS 2009-10

HOLA!!!!  Em dic JIANJING i sóc de la Xina, tinc 16 anys i fa 2 anys que visc a Barcelona.

bund-shangai-noche1Aquí jo tinc moltes amigues i també tinc molts amics. Jo tinc 2 germanes es diuen JIANJUN i JIANDAN. A casa meva hi ha una família de hàmsters: pare, filla i 3 fills.

A mi m’agrada escoltar música i llegir llibres.Hola em dic Dionelly i sóc de la Republica Dominica,  tinc 16 anys i visc a Barcelona. M’agarada escoltar

música i anar amb les meves amigues al parc .

Vaig a l’institut Emperador Carles. M’agradaria anar al meu país perquè  els trobo a faltar.

Hola em dic Michael i tinc 14 anys. Soc de Colòmbia cali vull tornar a Colòmbia .

Els trobo en falta els meus amics de Colòmbia la meva família

Fa set mesos que visc a Barcelona y tinc mols amics. M’agrada mol viure a Barcelona

Però m’agrada mes Colòmbia .

Hola soc la Dayana, soc de equador de Manabí tinc 15 anys fa sis mesos que soc aquí.

Estic a 3 de la ESO.

La capital el meu país es Quito.

M’agrada molt l’institut EMPERADOR CARLES.

M’agrada també estar a l’aula d’acollida, tenir molts amics i amigues, sortir amb el meus companys del cole, la meva matèria preferida es la, matemàtiques. Tinc ganes d’anar de vocacions al meu país per veure als meus amics als trobo a faltar i a la meva família…


Hola! em dic Linnai Jiang ,sóc de la Xina ,tinc 13 anys. M’agrada jugar tenis ,jugar ordinador, dibuix, llegir i escoltar música. Faig 2on ESO, fa 18 mesos que sóc a Barcelona. La meva família també viuen aquí. La meva província és ZheJiang. és molt bonic. La Xina té 56 llengües. Jo parlo tres llengües. M’agrada molt Barcelona.

Adéu! Fins després!!!

Hola!

Em dic Shengdan .Sóc de la Xina, sóc xinesa. Tinc 13 anys ,vaig neixer a la Xina. La meva província és Zhejian i la meva capital és BeiJing. Faig 1r d’ESO. M’agrada la meva ciutat perquè al costat de casa meva hi ha dos rius, quan arriba la primavera els rius hi ha moltes gambes petites i molts peixos. I també m’agrada molt Barcelona perquè és una ciutat per viatjar, i les festes també m’agraden molt, per exemple la festa de cap d’any Carnaval, Setmana Santa i festa de Nadal. Tinc amigues, són molt bones i jo cada dia jugar amb elles. Nosaltres juguem el joc de Xina o de Barcelona. I  m’agrada riure. Adéu!


Hola!

Em dic YaoHan Xie, sóc de la Xina i tinc 13 anys. Sóc Xinès , parlo mandarí .

La meva provincia és diu ZheJian . ZheJian és molt gran té moltes ciutats. La meva ciutat és diu WenZhou , WenZhou és molt bonica . Xina és un país d´Àsia .

Vaig arribar a Barcelona l´octubre de 2006 . Fa tres anys que visc a Barcelona . Faig 1er d´ESO . Aquí es parla el català. Barcelona és una ciutat de Catalunya. Catalunya és una regió d´Espanya .

A mi m´agrada jugar l´ordinador i jugar jocs .

Be fins avial i adéu .

😎 HOLA:

Em dic YINDONG sóc de Xina. Vaig  néixer de Xina. Tinc 16 anys. Fa 2 anys que visc a Barcelona . Vaig a l’institut IES EMPERADOR CARLES. Sóc de Xina, de SHANDONG. És molt gran. M’agrada molt Barcelona. Tinc molts amics. Jo vaig a l’aula d’Acollida . Les professores són molt simpàtiques. M’agrada molt perquè riuen i no castiguen. Al meu l’institut hi ha nois i noies de molts països: de la Xina, Perú, Índia,  República Dominicana etc.

😛 Hola em dic Sandeep Kaur. Sóc de l’ Índia. Tinc 14 anys. Fa nou mesos que sóc Barcelona . Jo visc amb el meu pare, la meva mare i els meus germans.M’agrada molt Barcelona. M’agrada molt l’Aula d’Acollida. Tinc moltes amigues. M’agrada molt estudiar. Faig 3rN. M’agrada molt l’assignatura d’àngles, catalá, punjabi i socials. La meva escola és molt gran. A la meva escola hi ha moltes professores amables. M’agrada jugar a bàsquet i a bàdminton. M’agrada molt la meva religió i meu país. El meu país és molt gran i molt bonic.

😎 Hola em dic Diomely Agilda Javier, sóc de la República Dominicana, a la ciutat de Maria Trinidad Sanchez.

Tinc 15 anys i visc a Catalunya des del 2 de juny del 2009 amb els meus germans i la meva mare .

M’grada molt viure a Catalunya i estic a l’institut Emperador Carles i tinc molts amics, però També en fan falta els meus amics del meu país i la meva família. Tinc moltes ganes d’anar-hi de vacances per veure a tots els que en fan molta falta .

👿 Hola,

Em dic Prianka Rani Roy, sóc de Bangladesh i tinc 15 anys. Faig 4t d’ESO. El vint-i-quatre de gener farà dos anys que sóc aquí. L’ aula d’ acollida m’agrada molt. Tinc moltes ganes de conèixer-vos. Jo visc amb els meus germans, el meu pare, la meva mare i la meva germana. Tinc moltes amigues. M’agraden molt les meves amigues.

M’agrada molt estudiar a l’IES Emperador Carles. La meva l’escola és molt gran. A la meva escola hi ha moltes professores molt amables. M’agrada fer català, és molt fàcil. Ara ja començo a entendre coses i aviat parlaré català Adéu fins aviat!

Bangladesh


AULA D’ACOLLIDA CURS 2008-09

😎 Hola! em dic Adriana i sóc de Colòmbia. Fa un any que visc a

Barcelona. Aquest vuit de maig compleixo 14 anys. I estic

estudiant 1r d’ ESO . Allò que més m’ agrada de Barcelona és que tinc molts amics

de diferents punts del món.  Però m’ agradaria tornar a

Colòmbia. Per a mi és el millor país.

Tinc ganes de conèixer-vos.

Fins el 3 de juny !

ADÉU !!!!

FINS LA TROBADA !!!!!!!

p

Hola a tots i a totes!! Em dic Radek , tinc setze anys i sóc de Polònia. Fa un any i mig que estic aquí. Visc amb la meva mare i estem molt contents de viure a Catalunya. Sempre penso en el meu país però el meu futur és aquí M’agrada molt el meu institut perquè tinc molts amics i amigues i per això estic content. Tinc ganes de conèixer-vos. Adéu! Fins aviat!
p

Hola! em dic Charlene, tinc 13 anys i sóc de Perú. Fa un any i tres mesos que sóc a Barcelona. Estic estudiant 1r d’ESO. Sóc alumna de l´IES Emperador Carles. En aquest institut tinc molts amics i els meus professors són molt amables amb mi, per això m’agrada estudiar en aquest institut.

Fins aviat!!

p

Hola

em dic Michelle, sóc d’Equador i tinc 14 anys. El vint-i-cinc de maig farà un any que sóc aquí. L’aula d’ acollida m’ agrada molt. Tinc moltes ganes de conèixer -vos.

M’ agradaria molt ser amiga vostra .

Bé doncs, m’ acomiado de vosaltres.

Una abraçada.

l

HOLA A TOTS I A TOTES.

Em dic Eduardo, tinc 16 anys i fa un any que visc a Barcelona. Sóc de l’Equador. A Barcelona tot és bonic i la gent és molt amable. Ara estudio 4t d’ESO a l’IES Emperador Carles i les professores són amables. Fa deu mesos que estic a l’aula d’acollida. Estic estudiant català i m’agrada molt .

M’agrada jugar molt a la pilota i a altres jocs. Estic molt content aquí.

Adéu! Fins aviat!

p

Hola a tothom!!

Em dic Geovan, tinc 16 anys i sóc de Brasil. Porto nou mesos a Catalunya i visc amb la meva mare i els meusgermans. Quan vaig venir a Barcelona vaig enyorar molt les festes i les tradicions del meu país. A poc a poc estic aprenent l’idioma. Ara que estic estudiant a l’ institut, estic fent molts amics, però tinc moltes ganes d’ anar al meu

país per a veure la meva família que vaig deixar allà.

Bé, aquí deixo la meva presentació per què tothom em conegui una mica. Adéu!!

p

Hola em dic Lorena, Sóc de Castella la Manxa (Albacete) i vaix vindre aquì fà dos mesos . Tinc 16 anys i tinc molts amics a Barcelona. Sóc simpatica graciosa i agradable. M’agraden molt els gelats de nata per què en aquest temps fa molta calor. Una abraçada a tots!!!!!!!!!!!

p

Hola em dic Diana i tinc dotze anys. Sóc de República Dominicana. Vaig venir a Barcelona a viure quan tenia onze anys. Al principi no volia però desprès em vaig decidir . La meva mare viu a República Dominicana. Visc amb la meva marestra, el meu pare i la meva germana. La meva marestra i jo som molt bones amigues. Jo parlo castellà. M’agrada nedar , anar a la platja i passejar. Ara m’estic acostumant a fer els deures en català i al fred. M’ agrada molt la música i el voleibol . Ara tinc unes amigues molt bones que es diuen: Adriana , Charlene , Cristina , Katerine, Almendra , Lilit i Michelle . M’agrada molt aquest país.

Fins aviat a tots.

p

Hola, em dic Linnai.

Tinc 12 anys i sóc de la Xina.

Fa 8 mesos que visc a Barcelona, i m’agrada molt.

Faig primer d’ESO.

Jo tinc un germà i una germana.

La meva germana es diu Chulin i fa primària.

I el meu germà es diu Sengkai i també fa primària.

A la meva escola hi ha molts professors molt amables.

Però el català és molt difícil. Jo a casa parlo Qingtian.

Adéu! Fins aviat!

p

Hola! em dic Jianjing , sóc de la Xina i tinc setze anys. Fa tres anys que visc a Barcelona.

A la Xina jo vivia amb els meus avis i la meva germana petita en un poble de WenZhou. A l’escola m’ensenyaven el mandarí, que és la llengua oficial del meu país, però a casa parlo WenZhou.

A la Xina hi ha moltes llengües (més de 56). Cada regió en parla una de diferent,

però en totes fem servir els mateixos caràcters xinesos.

Al principi, quan vaig arribar, no entenia res. Ara ja començo a entendre coses i

aviat parlaré català.

Adéu! Fins aviat!

p

Hola

Jo em dic Marcelo i sóc de Brasil.

Tinc 15 anys i vaig arribar a Barcelona fa 5 mesos. Tinc el cabell fosc i pell clara. M’agrada sentir música i sortir amb els meus amics.

Jo parlo castellá perquè la meva mare és peruana, i no parlo gaire bé el catalá xD

p

Hola! em dic Almendra i sóc de Perú. Fa nou mesos que he arribat a Barcelona. Tinc 13 anys. Estudio en l’ IES Emperador Carles. M’ agrada molt jugar al basquet i voleibol en les meves hores lliures i també sortir al carrer amb les meves amigues.

Tinc moltes ganes de conèixer-vos!

p

Hola! em dic Lilit i sóc d´Armènia. Tinc 13 anys i estic estudiant 1r d´ESO. Fa un any que estic aquí a Catalunya i m´agrada molt. Tinc molts amics d´altres punts del món. Aquí estic bé però estimo molt el meu país

p


L’AULA D’ACOLLIDA DE IES EMPERADOR CARLES curs 07-08

HOLA A TOTS i TOTES!

SomriureHola! Em dic ELINA tinc 16 anys i visc a Barcelona. Jo vaig néixer a Armènia però vaig viure a Rússia deu anys. Aquí visc amb la meva mare. La meva família, avi, àvia, i oncles viuen a Moscou. Rússia és un país molt bonic, però el meu país, Armènia, també és molt bonic. Jo no tinc germans.

A Barcelona estudio a l’institut Emperador Carles. El nostre l’institut m’agrada molt i els professors i alumnes també. La meva mare fa sis anys que viu aquí i jo fa set mesos que sóc aquí. M’agrada molt ballar. Jo sempre penso amb Rússia perquè la meva família i les meves amigues i amics viuen allà. Moscou és una gran ciutat i allà hi ha moltes coses boniques. A Moscou hi ha un lloc molt important i molt bonic que es diu la Plaça Roja.

Plaça Roja (Moscou) Mt. Ararat (Armènia)

SomriureHola nois i noies del Príncep de Girona. Em dic IQRA i sóc de Pakistan . Tinc 12 anys. Faig 1r d`ESO fa 1 any i 5 mesos que estic a Barcelona. Vaig a l’Institut Emperador Carles, al carrer Enric Bargés n. 9 de Barcelona. M’agrada molt estudiar català i quan vaig arribar a Barcelona vaig veure que és molt bonic.

La roba del meu país és molt diferent. Les senyores porten vestits fets amb robes molt fines i decorades amb mirallets i són de colors vius i els senyors porten un turbant al cap.

Mesquita de la Perla (Lahore)

Fer l'ulletHola nois i noies del Príncep de Girona. Em dic GUIDO Abel Candia Rojas tinc 16 anys i sóc de Paraguai. Ara visc a Barcelona amb els meus pares i els meus germans. Fa 1 any i 2 mesos que visc a Barcelona. Penso molt en Paraguai perquè allí tinc molts amics i també perquè hi viu la meva família. Però Barcelona també m’agrada perquè és una ciutat molt bonica. Hi ha moltes més possibilitats que al meu país. Visc amb els meus pares , els meus germans , alguns cosins i alguns oncles.

Al temps lliure m’agrada anar a casa dels meus cosins i de vegades sortir a passejar amb ells.

Cataractes d’Iguaçu

DescaratHola nois i noies del Príncep de Girona. Em dic RADOSLAW. Sóc de Polònia. Tinc 16 anys. Ara visc a Barcelona i m’agrada molt aquesta ciutat. Visc amb la meva mare. Jo estudio a l’Emperador Carles el 4rt curs de l’ESO. Fa sis mesos i mig que visc aquí. No penso gaire en Polònia, perquè tinc molta feina estudiant català. M’agrada molt anar a l’Institut Emperador Carles perquè tinc molts amics i amigues.

Al meu temps lliure m’agrada escoltar musica.

Varsòvia (la capital)

Guai!Hola!! Nois i noies del Príncep de Girona. Em dic LEIBY Fabier Medina Gómez. Tinc 15 anys. Sóc de República Dominicana. Ara visc a Barcelona amb els meus pares i el meu germà. Només tinc un germà. Fa un any i dos mesos que visc aquí. Penso molt en la República Dominicana perquè és el meu país i l’enyoro. Però Barcelona també m’agrada perquè és més bonic que el meu país i també m’agrada perquè aquí tinc als meus pares i al meu germà. Al temps lliure m’agrada fer bàsquet perquè m’agrada aquest esport. Ara explicaré una mica com sóc. Els meus ulls són de color marró però semblen negres, sóc alt, una mica prim, però no tant prim. Sóc molt bromista perquè no m’agrada estar trist. A l’aula d’acollida sóc el que fa més bromes. Potser us pregunteu perquè faig moltes bromes?. Ho explico, m’agrada fer moltes bromes perquè m’agrada estar feliç i que els meus companys ho estiguin. Espero conèixer-vos a tots i us desitjo molta sort Adéwwwwwww. Fins després.

 

Malecon Center – Santo Domingo –
SomriureHola ! Nois i noies del Princep de Girona. Em dic MARIEL i sóc de Filipines. Tinc 12 anys. Visc a Barcelona. M´agrada passejar pels carrers i m´agrada pintar les meves ungles. Els meus cabells són de color negre i són llargs. Els meus ulls són de color marró fosc. La meva pell és de color marró clar. Visc amb la meva mare i la meva germana. Fa 10 mesos que visc aquí. Penso molt en Filipines perquè les meves ties i avis viuen allà, però també m´agrada Barcelona perquè la meva mare treballa aquí i viu aquí. M´agrada escoltar musica i cantar. Tinc una germana. Ella té 16 anys i també està aquí, a Barcelona. Vaig cada dia a peu al meu institut, es diu Emperador Carles. I tu com et dius? D´on ets? Quants anys tens? On vius? Amb qui vius? Què t´agrada fer? Si pots explica la teva vida? T´agrada passejar pels carrers? T´agrada Barcelona? T´agrada el clima de Barcelona? T´agrada la gent de Barcelona?

Boracay, Philippines

Avergonit Hola!!! nois i noies del ”Príncep de Girona”, em dic VIVIANA tinc 16 anys i sóc de Veneçuela. Visc a Barcelona amb la meva mare, el meu pare i el meu germà. Fa 3 mesos que visc aquí. Jo penso molt en Veneçuela perquè tinc molts records de la meva família i amics. Barcelona m’agarada molt també perquè la gent és bona

.
Salto del Ángel Caracas (la capital)

RiallaHola nois i noies de l’IES Príncep de Girona. Em dic CATHERINE López Pérez. Tinc 17 anys. Sóc de Colòmbia. Ara visc a Barcelona amb la meva mare i el meu germà. Fa un any i tres mesos que visc a Barcelona. Penso molt en Colòmbia perquè enyoro als meus amics, família etc.

AvergonitHola! Em dic HARMAN i sóc de l’Índia. Visc a Barcelona. Tinc 12 anys. Fa dos anys que visc a Barcelona. Tinc un germà i una germana. Visc amb el meu germà, la meva mare, el meu pare i el meu oncle. Abans anava a l’escola Barrufet i ara vaig a l’institut Emperador Carles i faig 1r eso. La meva ciutat a l’Índia es diu Amritsar. Hi ha un temple que es diu Harmander Sabih. Jo sé parlar quatre llegües: català, castella, punjabi i hindi. M’grada jugar a futbol, bàsquet i volei. També m’agrada molt el meu pais Índia. Adéu nois i noies!

Temple Daurat (Amritsar)

Fer l'ulletHola nois i noies del “Príncep de Girona”

Em dic EMILIO Candia tinc 17 any i sóc de Paraguai. Fa un any i dos mesos que visc a Barcelona. Ara visc a Barcelona amb els meus pares i els meus germans. M’agrada molt Barcelona perquè és una cuitat molt bonica. Visc amb els meus pares, germans, alguns cosins i algunes cosines.

El temps lliure el dedico a anar a casa dels meus cosins i de vegades surto a passejar amb ells.

Asunción (la capital)

SomriureEM DIC: MARIEL

TINC: 16 ANYS i SOC: DE REPUBLICA DOMINICANA

Fa un any i mig que visc a Catalunya. Tinc els ulls de color marró, els cabels negres. M’agrada molt viure a Barcelona. M´agrada molt la Sagrada Familia i també Montserrat. Tinc un germà que té 19 anys i també li agrada viure a Barcelona. L’any passat em costava molt parlar català. M´agrada anar a la platja i sortir amb els meus amics. També m´agrada escoltar música i estar a l’ ordinador. M´agrada molt l’ institut Emperador Carles.

msn: l_locita@hotmail.com
.
Playa Bávaro

Fer l'ulletHola! Nois i noies del Príncep de Girona Em dic JENNIFER i sóc de Colòmbia. Tinc dotze anys. Visc a Barcelona. M’agrada passejar pels carrers, sortir amb les meves amigues i m’agrada pintar les meves ungles. Els meus ulls són de color marró fosc, la meva pell és de color blanc. Visc amb la meva mare i el meu pare. Fa tres mesos que visc aquí i penso molt en Colòmbia perquè tinc moltes amigues i la meva família. M’agrada escoltar musica. Vaig cada dia a peu al meu institut, l’Emperador Carles. A Colòmbia fa molta calor, aquí fa molt fred. M’agrada molt Colòmbia i una mica Barcelona perquè és molt bonic. Adéu nois i noies.

San Andrés
DescaratEm dic HOVHANNES. Tinc 14 anys. Sóc d’Armènia. Ara visc a Barcelona amb la meva mare. M’agrada l’Institut. Tinc molts amics.
Yerevan (la capital)
RiallaHola nois i noies del Príncep de Girona. Em dic ISABEL, tinc 16 anys i sóc de Veneçuela. Ara visc a arcelona amb la meva mare i els meus germans. Fa un any que visc aquí. Penso molt en Veneçuela perquè tinc molts amics i els estranyo molt. Però Barcelona també m’agrada perquè tinc tota la meva família i perquè és molt bonic.
San Cristobal

AvergonitHola nois i noies de l’ institut Príncep de Girona. Em dic ERIKA Yulieth Moncada i sóc colombiana. Visc a Barcelona amb el meu germà i la meva mare. Fa dos anys que visc aquí i m’ agrada molt aquest país i penso que aniré al meu país només a passejar perquè vull fer els estudis aquí. Estranyo una mica Colòmbia, però estic acostumada a Barcelona.

AQUESTA ÉS UNA PART DEL MEU PAÍS NATAL

Cartagena de Indias

SomriureHola nois i noies del “Príncep de Girona”. Em dic SALOME i sóc de Geòrgia. Tinc 17 anys i fa un any i mig que visc a Barcelona amb els meus pares. No tinc germans, sóc filla única. M’agrada viure aquí, però penso molt en el meu país perquè allà hi tinc família. Quan tinc temps m’agrada llegir i escoltar música. M’agraden els professors del meu institut, són molt amables. Tinc una professora preferida que es diu Carme Mercadó. Tots els professors de l’IES Emperador Carles m’ajuden molt. L’any passat em costava molt parlar el català, però quan tens professors bons és fàcil aprendre a viure en un país que no coneixes.A Barcelona hi ha molts llocs interessants, però sobretot els que m’agraden més són els museus. A Geòrgia hi ha moltes zones verdes que m’agraden molt, hi ha muntanyes molt maques i cascades molt grans.

Sóc de religió ortodoxa i cada dissabte i diumenge vaig a l’església de Geòrgia. A Geòrgia hi ha moltes esglésies. La de la imatge és la de Gergeta.

Església de Gergeta

SomriureHola em dic JIANJING sóc de la Xina i tinc 15 anys.

Shangai

SomriureHola!! Nois i noies del Príncep de Girona. Em dic XIMENA Solorzano. Tinc 14 anys. Sóc de Equador. Ara visc a Barcelona amb els meus pares i el meu germà. Fa dos mesos que visc aquí. Penso molt en la Equador perquè és el meu país i l’enyoro. Però Barcelona també m’agrada perquè és més bonic que el meu país i també m’agrada perquè aquí tinc als meus pares i al meu germà. M’agrada molt ballar i sortir al carrer el cap de setmana.

El Oro ( Ecuador)

HOLA!Em dic Jhon kevin. Sóc d’Ecuador i tinc 15 anys. Visc a Barcelona. Visc amb papá, mamà i dos germans. Jo estic a l’Institut Emperador Carles. Estic a 3rN.M’agrada l’institut perquè aprenc català i electrònica i moltes coses. També m’agrada Barcelona perquè és una ciutat molt bonica. Hi ha platges i noies de diferents països com Rússia, Perú, Colòmbia i Xina.

illes Galàpagos

Guai!Hola nois em dic AHSAN MUHAMMAD. Sóc de Pakistan. Tinc 16 anys i visc a Barcelona. Visc amb el meu pare. La meva mare està al Pakistan amb un germà.M’agrada el fútbol. La meva adreça és: ehsan_mohd50@hotmail.com