Reunió ecodelegats gener 2012

La setmana passada tots els ecodelegats ens vam reunir amb les mestres que formen part del comitè ambiental, per tal de valorar tot allò que fem a l´escola com a escola verda (setmana de la fruita, ecoaula, patinet…) , i per realitzar propostes  per ser encara mésverds. Va ser molt interessant posar en comú les inquietuds  i valoracions de tots els nens/es de l´escola.

PRIMER FÒRUM D´ESCOLES VERDES

El passat 23 de març, dues alumnes de 4t amb les seves mestres, van assistir al primer fòrum d´escoles verdes que es va celebrar a Sabadell. En aquest fòrum els/les alumnes de diferents escoles explicaven diverses propostes que s’estaven duent a terme,  en l´àmbit de la sostenibilitat i el respecte al medi ambient.  Per aquest motiu els grups de 4t de l´escola, van elaborar un powerpoint que recollia la proposta de recollida de mòbils “Mobilitza´t per la selva”,  sorgida arrel d´una iniciativa d´una família de 4t, per tal de poder-ho presentar i explicar en aquest fòrum.

EXPERIMENTEM AMB L´AIGUA

Aquesta setmana els alumnes de 5è hem estat experimentant amb l´aigua, hem treballat la densitat i l´aigua com a dissolvent. Hem barrejat l´aigua amb diferents líquids i amb altres substàncies com sucre, cafè…i hem estat observant com reaccionen entre ells, mireu, mireu…