-
El iogurt no es fa posant-lo a la nevera, ni al congelador, però si que es fa amb llet.
-
La llimona i l’escalfor ens ha ajudat a quallar la llet, hem fet mató i està molt bo amb mel.
-
La llet té aigua, greix (una capa elàstica) i la proteïna. L’escalfor ens ha ajudat a esbrinar algun d’aquests fets.
-
El treball en grup ens fa comentar entre nosaltres i discutir sobre l’ordre de la seqüència i entre tots fer-ho millor, tot resolent possibles dubtes.
-
Ha resultat difícil la construcció de les maquetes. Un grup ha fet el procés, l’experimentació realitzada. Un altre grup ha fet una vaca i uns altres han ajuntat diferents materials que per ells composen la llet.
-
El iogurt es fa amb llet, bacteris que fan fermentar la llet i fer-la més espesa, escalfor i després fred per acabar de fer bé la textura del iogurt. Ens han quedat força bons.
-
Tot i que les persones i les vaques som mamífers hi ha moltes coses que són diferents a nosaltres.
-
La construcció de les maquetes de la vaca per dins ens ha resultat més fàcil que la de la composició de la llet.