Què hem aprés?

  • El iogurt no es fa posant-lo a la nevera, ni al congelador, però si que es fa amb llet.

  • La llimona i l’escalfor ens ha ajudat a quallar la llet, hem fet mató i està molt bo amb mel.

  • La llet té aigua, greix (una capa elàstica) i la proteïna. L’escalfor ens ha ajudat a esbrinar algun d’aquests fets.

  • El treball en grup ens fa comentar entre nosaltres i discutir sobre l’ordre de la seqüència i entre tots fer-ho millor, tot resolent possibles dubtes.

  • Ha resultat difícil la construcció de les maquetes. Un grup ha fet el procés, l’experimentació realitzada. Un altre grup ha fet una vaca i uns altres han ajuntat diferents materials que per ells composen la llet.

  • El iogurt es fa amb llet, bacteris que fan fermentar la llet i fer-la més espesa, escalfor i després fred per acabar de fer bé la textura del iogurt. Ens han quedat força bons.

  • Tot i que les persones i les vaques som mamífers hi ha moltes coses que són diferents a nosaltres.

  • La construcció de les maquetes de la vaca per dins ens ha resultat més fàcil que la de la composició de la llet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *