El nostre projecte: el MANSUETeach!

Aquest curs hem volgut implementar un projecte extrapolable tant a infantil com a primària. Es tracta de curtes projeccions audiovisuals on els alumnes creen tutorials on expliquen de manera nítida, senzilla i dinàmica un contingut adient a la seva edat i que parteix dels seus interessos.

D’aquesta manera, mitjançant els “Mansueteach” hem fet ús de totes les noves tecnologies que tenim a l’abast per tal de crear un procés d’aprenentatge enriquidor i motivador pel nostre alumnat. Aprofitant aquest objectiu inicial vam valorar la possibilitat real de que les nostres produccions esdevinguessin recursos pedagògics atemporals, significatius, propers i “amazing”.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *