El llibre de lectura, un gran aliat

Un cop formats els grups i feta la pluja d’idees, una de les temàtiques escollides vas ser el menjar i l’alimentació de l’edat mitjana, de manera que el producte final proposat va ser l’elaboració d’un menú medieval.

Presa la decisió, calia passar al següent pas, com i a on s’obtenia la informació? La resposta fàcil de l’alumnat va ser “a internet”. No obstant això, l’obvietat no va donar els resultats esperats ja que de vegades no resulta fàcil trobar tot el que ens proposem a la xarxa.

El professorat va incentivar la reflexió proposant un treball més profund del llibre de lectura, seleccionant uns fragments concrets (amb ajuda…), es donaven compte que fins i tot al llibre de lectura, podien trobar la informació que els permetria elaborar un menú medieval amb els aliments de l’època treballada. Ara només faltava documentar aquesta informació en un document compartit que els resultaria d’ajuda per recollir els continguts clau de l’alimentació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *