Cada any a la nostra escola es fa una exposició per sant Jordi oberta a tota la comunitat educativa.
Aquest any vam decidir que el nostre producte final seria l’exposició de Sant Jordi sota el títol ” Bon profit”.
L’exposició mostrava un recull dels diferents projectes que s’havien portat a terme a tots els cursos:
Educació infantil: ” Quin aliment ens agrada més ” fent un treball d’investigació de les maduixes, la xocolata, el raïm. el tomàquet, la pasta i les olives.
Cicle inicial van centrar el seu projecte en conèixer l’origen d’alguns aliments, fent un taller de sushi i de pa així com també investigar el color dels aliments creant quadres de diferents colors.
Cicle mitjà van investigar l’aigua, la sal i el sucre en els aliments, les llaminadures, les intoleràncies, les al·lèrgies alimentàries i les cuines del món.
Cicle superior va fer recerca sobre quins eren aliments més consumits al continent asiàtic i europeu, perquè hi ha intolerants al gluten?, què són els aliments transgènics, què és la dieta mediterrània?.
Tots vam quedar sorpresos dels resultats obtinguts, us recomanem a provar-ho!!!