QUI SOM

L’escola Les Roques Blaves d’Esparreguera al Baix Llobregat és una escola de doble línia que porta més de 10 anys formant part de la xarxa de CB. El membres del grup impulsor han anat variant cada curs en funció de les necessitats del centre. El reptes més destacats del grup han passat per canviar l’avaluació i les metodologies de treball a l’aula per tal d’aconseguir una millora en el treball per competències. En aquest sentit els nostres informes d’avaluació, l’organització i el treball diari a l’aula han canviat considerablement des de que formem part de la xarxa.

Per tal de donar resposta als nous reptes, durant el curs 2016-2017 vam posar en marxa una nova organització horària per treballar les àrees i els projectes de manera integrada. Només les especialitats d’educació física, música i anglès tenen una franja determinada a l’horari de classe tot i que també treballen per la integració dels seus continguts en els diferents projectes que s’impulsen des de les tutories. La resta d’hores es distribueixen per treballar Unitats Didàctiques Integrades (UDI) i Projectes d’Investigació (PI) bàsicament.

Aquest curs les nostres publicacions pretenen compartir amb totes les escoles que formen part de la xarxa aquesta metodologia global de treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *