Sessió 3. Caminem com lleons

En gran grup iniciem una conversa sobre les semblances i diferències entre el lleó i la lleona. Mentre conversem i anotem el que anem dient en un mural, algun nen comença a caminar a la classe com un lleó i tots si sumen; amb l’ajuda de la mestra ens adonem que no tots caminem igual:

  • alguns caminen recolzant els genolls
  • altres caminen sobre les mans i els peus

Com necessiten experimentar les diferents maneres de caminar com un lleó decidim sortir al passadís i al pati per practicar.

Després a classe parlem sobre l’experiència i observem com caminen els lleons. Alguns nens intenten caminar com relament creiem que caminen (no recolzen els genolls) i observem que ens és molt difícil caminar com ells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *