PROJECTE: PREVENCIÓ DE RESIDUS – Descripció

Al nostre centre hi ha diferents grups de millora, uns dels grups de millora és el grup de Competències Bàsiques i un altre dels altres grups és el grup d’Escola Verda. Aquest grup ha portat a terme un projecte per la prevenció de residus. Dos professors que també pertanyen al grup de millora de Competències Bàsiques han participat i ens faran el relat del mateix: Antonio Abad i Esteve Costa.

Durant la Setmana Europea de la Prevenció de Residus els alumnes de 3er d’ESO van fer a les assignatures d’educació física, ciències socials i educació visual i plàstica un seguit d’activitats coordinades destinades a prendre consciencia sobre aquesta temàtica.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *