PROJECTE TIL: BENVINGUTS AL MARIANAO – Producte Final

Producte final

El producte final és la preparació d’un power point on els alumnes han de presentar el seu institut incloent les diferents parts de les que consta cada tasca de cada llengua: a català han de fer una entrevista a un professor de l’institut a qui fan preguntes de la seva vida com a docent al centre i com va decidir ser professor per exemple; a castellà han de fer un “romance del ciego” que descrigui com és la vida a l’institut; a anglès han de descriure el dia a dia a l’intitut, les seves parts etc.

Les presentacions primer es faran en hora lectiva a dins de classe i s’avaluarà la feina feta, l’aprenentatge i el resultat. Posteriorment, amb les notes de les coavaluacions i les dels professors s’escollirà la millor de cada classe per a què presenti l’institut als alumnes de 6è de la zona el dia de portes obertes amb l’objectiu final és que el públic que vegi la presentació vulgui venir a l’institut.

Exemple d’una presentació dels alumnes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *