PROJECTE TIL: BENVINGUTS AL MARIANAO – Avaluació

Avaluació

El dia de les exposicions a classe 2 professors mínim dels 3 (català, castellà i anglès) seran els que avaluaran l’exposició i posaran una nota del projecte. A aquesta nota cal comptar també la de co-avaluació. Seran els seus companys també els que avaluïn la presentació, la seva comunicació verbal i no verbal o el contingut de la presentació.

Per fer-ho s’utilitza una rúbrica elaborada per aquesta tasca en què els alumnes poden puntuar numèricament diferents aspectes de la presentació segons el barem que se’ls presenta. És una simplificació de la rúbrica que s’ha creat a l’institut per fer les exposicions orals, la qual ells ja coneixen i ja han utilitzat.

Finalment es revisa el projecte, la feina feta, el resultat final i l’exposició amb la co-avaluació i es posa una nota al projecte els professors conjuntament.

Aquí teniu la rúbrica simplificada per coavauluar les presentacions orals:

Rúbrica oral simplificada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *