En Salah, la superAri i la aguss ballen !!

Passant-me per els blocs de les classes e vist aquest i m'ha donat la idea de posar-ho. La Aguss i la superAri s'han posat a cantar i ballar i el Salah las ha ajudat. :o :p jajaja !! !!

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/Et8FthKaLls" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

ELS MEUS RODOLINS DE LA FLAUTINA

Si   vas al lavabo,
procura que no vinguis molt marrano.

Quan facis els deures a classe,
tindràs que estar callat per passar a la següent fase.

Tindràs que estar callat,
si vols que les galetes portin llevat.

Al pati amb la bata hauràs d’anar,
si no vols que la senyoreta et vulgui castigar.

Si vols parlar aixeca el dit,
si vols que la senyoreta et vulgui escollir.

Quan estan parlant,
el torn de paraula has de respectar.

Víctor Ruiz 6è B

EL MEU ANIMAL FANTÀSTIC

El meu aninmal fantàstic es diu Unchurroetmenjasambpatatasyketxup, es un nom que li van posar al zoo i el vaig deixar aixi. Tots els caps de setmana va amb altres animals al cinema i tenim que comprar moltes crispetes i llaminadures. Li agrada molt els cabells de mico amb sopa de bacalao.

jajaja!!!!

LES VACANCES DE NADAL

 Jo per Nadal vaig celebrar el meu aniversari en casa de la meva avia. Em van regalar molts regals (la majoria diners). Dos dies després va venir en ‘ Pare Noel’ em portar una radio al estilo retro com el dels anys 70 o així també, em van regalar un CD per posar-lo en la radio, una Nintendo DS amb dos jocs, dos jocs de taula,la targeta pirata i un avió teledirigit. Al dia de després de Nadal vaig anar a el Camp Nou a la tenda del Barça i vaig comprar la equipació completa: La samarreta i els pantalons per jugar a futbol amb el nom de Messi i el número 10, el pantalons llargs la jaqueta i un gorro reversible de la marca Nike amb l’escut del Barça. En cap d’any vem menjar el raïm i com sempre a mi no em cap a la boca perquè no dona em dona temps. A Reis Mags em van donar de regal un caixa de sabates amb paper a sobre i a sobre del paper molt celo tot cobert perquè no ho pugues-hi obrir, la vaig obrir amb un ganivet, després vaig agafar el ninot de xocolata i me’l vaig menjar. A dintre i havia les meves sabates belles que feien pudor i a sota un joc de la Play Station 3 era el  Fifa 09. Després amb lo bé que s’està al llit em tingut que anar al col·legi.