L’arribada del pugó!!

Aquest mati quan hem arribat a l’escola i he anat a veure com estava l’hort després d’aquests dies de vacances, he descobert que a banda de necessitar aigua teniem uns petits visitants a les fulles dels enciams! ràpidament he buscat per internet alguna solució i he trobat una fórmula ecologica per tal de poder controlar el pugo dels enciams.
Fer una infusió de 50grs d’all per litre d’aigua i després diluir una part d’infusió en quatre d’aigua i amb això ruixar les fulles afectades durant uns dies en hores de plena insolació.
Bé aniré informant de com va la cosa

pugo

L’HORT URBÀ

A l’escola hi tenim maduixes!!!!!

… i tomàquets, pastanagues, enciams, pèsols i fins i tot cebes!

Des de començaments del segon trimestre, ja al gener, hem engegat un petit projecte que ens fa molta il·lusió: muntar, plantar i mantenir un petit hort urbà entre tots, i sembla que ens n’estem sortint prou bé!

Voleu veure com vam passar d’això

De Àlbum sense títol

a això?

De Àlbum sense títol

Els inicis sempre són durs pero entre tots ho fem divertit!, no sabiem molt be com fer-ho però ens hi vam posar amb el que teniem:

uns testos, una mica de terra, uns planters que ens havien donat i una gran dosi d’il·lusió!

Per fi arriben les taules de cultiu!

Preparats, llestos, ja!

ARA NOMÉS QUEDA ESPERAR, REGAR, TREURE MALES HERBES, VIGILAR QUE NO S’HO MENGIN ELS INSECTES…
QUAN VOLGUEU VENIR A FER UNA ULLADA, SEREU BENVINGUTS AL NOSTRE PETIT HORT URBÀ, L’HORT DE TOTS I TOTES!!!

els inicis

fa dues setmanes vàrem començar a plantar els enciams i els pèsols amb els nens de p3. Ho hem fet en unes jardineres que ja teniem, dintre de poc esperem tenir les nostres taules de cultiu.

Carnestoltes! (practica presentació)

La setmana passada van celebrar la festa dels carnestoltes, vam dedicar la jornada a fer desfilades i a jugar a ser el personatge del que anavem disfressats. Enguany el tema triat per l’escola van ser “personatges de contes”. Per la tarda vam fer una rua pel voltant del mercat de Collblanc i despres un berenar tots junts al pati. Va ser un dia molt divertit i emocionant per tots!!!!

Aqui uns en deixo una mostra

PER FI!!

Hola sóc la Cristina i haig de dir que m’ha costat una mica arribar fins aqui, però per fi ho he aconseguit!!!

Bé, ara que ja formo part d’aquest mon virtual començaré a fer els meus “pinitos” i faré servir aquest bloc per anar explicant el projecte que estic iniciant amb els petits: fer un hort

Des d’aqui podreu anar veient tot el procés i també el resultat. La veritat és que tampoc se molt be com fer-ho, per tant si algú té idees us agraïria que me les fessiu arribar.

Així doncs, fins aviat blocaires