Colònies al Collell

Els dies 6 i 7 de maig els alumnes de 4t hem anat de colònies al Collell, aprop de Sant Miquel de Campmajor, en plena natura. Ens hem allotjat en una caseta rural molt bonica anomenada “La caseta de Bellpuig”. Hem tingut la sort que ens hi ha fet molt bon temps i hem pogut fer tot allò que estava planificat. Les activitats han estat en relació al “Projecte del Cinema”, que ja en som experts. Ens han fet fer un càsting, hem gravat un curtmetratge…També, hem jugat en les instal.lacions esportives i pel mig del bosc.

A l’hora del àpats teníem tanta gana que menjàvem com lleons afamats! jajaja El pollastre al forn va ser el plat triomfador! A la nit, alguns no és pas que dormíssim gaire…jajaja Ens ho hem passat molt bé i ens hem pogut conèixer tots plegats una miqueta més!

Per veure més fotos cliqueu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *