Projecte de l’Aparell Locomotor

En aquest 3r trimestre hem estat treballant el projecte de l’Aparell Locomotor per entendre una de les parts importants del nostre cos: la sostenció de l’esquelet i la seva mobilitat. Hem après els noms dels nostres ossos tot cantant la cançó de l’esquelet, hem après què són les articulacions, els músculs,…

Hi ha hagut sessions més teòriques de recerca d’informació i d’altres de més pràctiques com ara la pràctica de la descalcificació d’ossos tenint-los en vinagre durant una setmana. Vam observar que els ossos es tornaven tous i que, fins i tot, es podien doblegar! Molt curiós!

Val a dir, que a l’acabar el projecte ens han quedat uns àlbums xulíssims.

  

  

  

  

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *