EXCURSIÓ A LA HÍPICA “LA TOSSA´”

Vam marxar de l’institut a las 8 del matí. Hi havia un grup que van anar a bicicleta nosaltres vam anar-hi caminant  i  vam arribar abans que el grup de bicicletes.  Vam fer uns grups i cada grup amb el seu cavall.

Els vam pentinar, dutxarraspallar , els vam donar menjar i jugar amb ells. Ens van explicar que nosaltres no ens podem posar al radera perquè ens poden donar una coça. També ens van dir que si  nosaltres estem contents, el cavall també i si nosaltres estem nerviosos, ell també està nerviós.

El cavall és lent i no poden dormir tombats … dormen de peu 3 o 4 hores i veuen molta aigua i mengen molt i son molt perillosos i bonics.

Quan vam acabar al grup que anaven caminant vam agafar el bus per anar a Vilanova-

Va ser un dia divertit i diferent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *