SORTIDA A LA TOSSA

El divendres 15 de març els alumnes de 2n d’ESO vam anar d’excursió a La Tossa. A les 8 del matí ens vam trobar tots a l’institut. Després vam anar caminant fins al cementiri de Montbui. Allà el Pitu, el nostre professor d’educació física, ens va explicar què havíem de fer per arribar a dalt de tot de la Tossa.

Després vam fer grups de 10 i vam anar sortint poc a poc a buscar les fites i arribar a dalt de tot de la muntanya. Un cop a dalt, els professors van passar llista per comprovar que tothom havia arribat i vam esmorzar. Després vam tenir una estona lliure per jugar amb els amics.

A la 1 del migdia vam començar a recollir i a caminar cap al poble de Montbui on ens esperava un autobús que ens va tornar de nou a Vilanova.

A mi em va agradar aquesta excursió perquè m’agrada caminar una mica.

                                                                                                                                                 Manuel Reches 2.3

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *