LA SETMANA DE LA CIÈNCIA

 Del dilluns 12 de novembre el divendres dia 17 es va celebrar a l’institut la setmana de la ciència. Aquest any va estar dedicada als coralls i el centre es va convertir en un gran fons marí ple de peixos, meduses i molts,molts coralls.Es van fer diferents activitats com xerrades, sortides i també un concurs fotogràfic relacionat amb les matemàtiques.

Nosaltres ja hem triat la nostra foto preferida!

Kevin: ” A mi la que més m’ha agradat és aquesta foto perquè és un gran quadrat ple de quadradets petits”.

Àlex: ” Jo voto per aquesta ja que s’hi veuen un munt de formes i figures diferents”.

Bilal: ” Jo he triat aquesta foto perquè  m’agraden  els animals “.

Senda: ” jo he triat la foto dels llibres perquè m’agrada  molt llegir i m’ha fet gràcia “.

Wiktoria: ” M´ha agradat aquesta  foto de Squshi. A mi m’encanta aquest animalet”.

I a tu, quina és la que t’agrada més?

Kevin, Àlex, Senda, Wiktoria i Bilal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *