SORTIDA AL COLL DE LA LLENTIA

El dimecres 14 de novembre els alumnes de 1r de l’ESO i els alumnes de 4t d’ESO que fan l’especialitat de Biologia vam anar d’excursió al coll de la llentia. Aquest és un lloc ideal per trobar fòssils i conèixer, d’aquesta manera, una mica més de com era en l’antiguetat el nostre territori.

Vam trobar moltíssim fòssils: de coralls, petxines, eriçons… Els alumnes de 4t de Biologia ens van explicar coses força interessants, com per exemple, que abans a l’Anoia hi havia un gran llac anomenat Aqualata i per això podem trobar tants fòssils.

Va ser una bona sortida i, tot i que ens vam cansar una mica caminant, ens va agradar molt poder compartir-la amb els companys de SIEI de 4t.

Lucía i Unai

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *