Els creps són típics de França, tal i com hem vist a la balena Blanca, i com que ens agradaria fer-ho a casa, anem a dir-vos com es fa:
INGREDIENTS
– 250 gr. de farina
– 2 ous
– 1 got de llet
– una cullerada sopera d’oli
– una cullerada sopera de sucre en pols
– sal
PREPARACIÓ
1. Fiqueu la farina en un bol. Fe-hi un forat al mig i poseu els dos ous.
2. Afegiu-hi l’oli, una mica de sal i una mica de llet.
3. De mica en mica afegiu la resta de llet i continueu treballant la pasta fins que formi una cinta en caure. Deixeu-lo reposar una hora.
4. Escalfeu una paella petita greixa amb una mica d’oli.
5. Poseu una cullerada de pasta i moveu la paella perquè la pata cobreixi tot el fons.
6. Deixeu-ho coure durant mig minut. Cal vigilar la paella, perquè la pasta no s’hi enganxi quan sigui el moment de girar-la.
7. Podeu farcir la crep amb un formatge francés, el que més us agradi!