Una altra peli

He trobat una peli d’un os que es diu Berni´, en veritat és un conjunt de capítols. A cada capítol Berni pràctica un esport per a mantenir-se en forma.  Transmet  valors esportius com: vida sana, joc net, esperit de superació i rebuig a la violència. Aquí teniu un capítol:

A la pàgina web del “Consejo Superior de Deportes” podeu trobar tots els videos i baixar-los: http://www.csd.mec.es/csd/salud/campana-berni/especial_berni_view

Pel·lícules per a veure quan plou.

Si no tens gimnàs, t’has de buscar la vida amb fitxes, jocs d’interior o pel·lícules. Una peli que tracta sobre la no discriminació per raó de sexe és Jumpin, als xiquets i xiquetes els  agrada molt. Aquí teniu el trailer si voleu veure de que va:

Mirant a internet he trobat una pàgina a on hi ha molts títols de pel·licules d’esport, l’enllaç és el següent: 

http://www.edeporte.com/no-te-lo-pierdas/imiramira-peliculas-juegos-webs-libros-y-mucho-mas/pelis.html

Material fabricat pels alumnes de 3r

Si vols veure les fotos clica  el següent enllaç: Material fabricat pels alumnes

“>Els alumnes de 3r del CEIP Soriano Montagut han fet joquines amb material reciclat com: xapes, gots de iogurt, paper de plata… Els va agradar molt l’experiència. El material el vam fabricar després de les festes de Nadal, on quasi tots els/les xiquetes/es reben molts de regals que no saben valorar. Amb aquesta iniciativa s’intenta que els alumnes valorin les joguines i que vegin que els juguets no sempre s’han de comprar que en ven poca cosa és poden fer i passar-se-ho tan bé o més que amb jogines comprades. Aquí us deixo uns enllaços on podeu trobar idees per fabricar  material:

http://www.xtec.cat/~fmarti58/reciclajoc/reciclajoc.htm