Hola!

poblacio.gif Benvinguts/des  al treball dels alumnes del CEIP Màrius Torres.

Aquest bloc neix per motivar i transportar el treball ,els pensaments i el sentir  dels alumnes en les classes d’Educació en valors. 

De mica en mica anirem construïnt el contingut de les pàgines segons transcorri el curs.

L’informe Unesco “L’ Educació amaga un tresor” altrament anomenat Informe Delors http://unesdoc.unesco.org/images/0010/001095/109590so.pdf  presenta les noves tendències educatives sota la llum de quatre pilars, fonaments essencials de l’educació:

  • Aprendre a saber,
  • Aprendre a conéixer,
  • Aprendre a fer,
  • Aprendre a conviure i
  • Aprendre a ser

La família, en primer lloc, i l’escola són escenaris primordials per trasmetre valors i estratègies de comportament social encaminats a fer més fàcil la convivència.

La nostra realitat social es mou contínuament i s’estructura dia a dia amb diferents components però els educadors/res tenim per davant una meravellosa oportunitat de col·laborar amb la resta d’agents educatius en l’educació integral dels infants. Si aprenem a escoltar i conéixer el  món interior, si aprenem a estimar i a expressar sentiments, si aprenem a conviure s’està transformant no tant sols l’interior de les persones sinò la seva acceptació dels demés i les relacions amb la humanitat. 

 ANIM cal treballar per a conseguir el somni de la Cohesió Social !