BRIOIXOS DE PANSES I XOCOLATA

Ingredients12gr Llevat, 280gr Farina,  60gr Mantega,  40gr Sucre,  1 Ou,  Xocolata a Trossets,  160gr Nata Líquida,  Sal I 50gr panses

brioxos de panses i xocolata 003

Preparació:

1.Vam barrejar la farina, la sal, el llevat i la mantega.---brioxos de panses i xocolata 014

2. Vam aixafar la xocolata en el morter.

---brioxos de panses i xocolata 0203. A la farina hi vam afegir la xocolata i les panses.

----brioxos de panses i xocolata 0294. Vam batre l’ou i hi vam posar sucre i després la nata líquida.

----brioxos de panses i xocolata 0315. Vam fer un forat al mig de la barreja de la farina i hi vam posar l’ou, la nata i el sucre.

-----brioxos de panses i xocolata 0376. Ho vam barrejar.

-----brioxos de panses i xocolata 043

7. Vam posar farina a la taula.

----brioxos de panses i xocolata 048

8. Vam amassar la mescla.

-----brioxos de panses i xocolata 053

9. Vam deixar una massa de 3cm de gruix i per sobre hi vam posar farina.

-----brioxos de panses i xocolata 057

10. Vam fer rodones amb els motlles i vam pintar per sobre amb llet.

---brioxos de panses i xocolata 061  ---brioxos de panses i xocolata 06511. Ho vam posar al forn 12 minuts a 180º , amb el forn calent

----brioxos de panses i xocolata 070---brioxos de panses i xocolata 074

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *