Els noms de les classes al Parvulari

Els noms de les classes d’Educació Infantil

Les classes del Parvulari de l’Escola Montbaig ja tenen nom, tots tres són noms relacionats amb el món del circ, que serà el tema central d’enguany de la nostra escola.

La classe de P-3 és la classe  dels pallassos.

La classe de P-4  és la classe dels equilibristes.

La classe de P-5 és la classe dels acróbates.

interior ataide

ELS PRIMERS DIES A L’ESCOLA

Donem la benvinguda als més petits de l’escola, que comencen aquest any P-3.
Han estat dies de nervis i de plors per alguns, però van passant els dies i els nens van descobrint i gaudin de noves experiències: racons de jocs, cançons, contes, els nous companys i companyes de la classe.
Poc a poc han anat coneixen els nous espais de l’escola: el gimnàs, la sala de psicomotricitat, la classe de música. Cada vegada més contents de poder gaudir del seu nou espai: la seva escola.
Podeu veure alguns d’aquests moments.

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
A picture slideshow by Smilebox

EL TIÓ DE NADAL

Com cada any ens ha visitat el Tió a la nostra escola .Després de donar-li de menjar

durant tota la setmana, tenia la panxa ben plena  i a tots els nens i nenes ens  ha

donat un regalet. Quina sort!!!

 

 

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
This free slideshow generated with Smilebox

El regal de Nadal

Els nens i nenes del parvulari de l’Escola Montbaig hem fet arbrets de nadal de pa de pessic  per regalar a les nostres famílies. Estan boníssims, a continuació us posarem la recepta d’aquest pa de pessic que podeu fer a casa si voleu.

IMG_2845

 

IMG_2846

Ingredients:

– 80 grams de sucre en pols.

– 30 grams de mantega.

– 250 grams de farina.

-10 cl de llet.

– 2 culleres de canyella.

-1/2 sobre de llevat Royal o similar.

– 3 cullerades grans de sucre de vainilla

– 3 cullerades grans d’ametlla mòlta.

– 2 ous (nosaltres hem posat succedani)

– 2 cullerades de mel.

Elaboració 

En un pot barregem la llet tèbia amb el sucre, la mel i la vainilla. Una vegada barrejats, afegim la resta d’ingredients, fem la barreja ben feta i posem en motllos.

Escalfar al forn durant 20 minuts a 180ºC.

Un cop fred decorar com més ens agradi.

Esperem que us agradi, i bon profit

El parvulari del Montbaig

 

 

La policia a la classe de P-4

El passat Dimecres 27 de Novembre ens van visitar quatre agents de la policia local de la nostra ciutat: en Miguel Ángel, en Joan, en Raúl i en Zoco, aquest últim és un gos policia molt simpàtic i amb molt bon olfacte.

Aquesta visita, és part de les activitats del projecte del primer trimestre de la classe de P-4, ja que som la classe dels policies, i aquest bons amics ens van estar ajudant a posar en ordre les informacions que ja teníem i ha donar-nos-en de noves.

Entre tots quatre ens van regalar un matí màgic a les nenes i als nens de P-4

El agents van ser molt amables i es van explicar moltes coses de la seva feina, la primera i més important, el seu principal paper a la ciutat és l’ha d’ajudar a les persones que hi viuen, i això ho fan de moltes maneres: vigilant els carrers, regulant el trànsit, parlant amb les persones, treballant en equip amb altres professionals com els bombers, o com estaven fent amb nosaltres, entrar a les escoles per explicar coses de la seva feina, i ensenyar totes aquelles coses que cal saber d’Educació Vial.

Ens van ensenyar els seus vehicles: un cotxe i una moto, i tot el què porten en ells i tot el que aquests poden fer.

També va ser molt emocionant quan en Zoco ens va ensenyar tot el què sap fer, és un gos molt intel·ligent i molt simpàtic, en Raúl ens va explicar com hem de cuidar un gos, i com l’hem de passejar d’una manera cívica, ens va ensenyar a recollir les caques del terra sense embrutar-nos les mans, i finalment el Zoco ens va ensenyar com fa la seva feina de policía buscant coses amagades.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EBP5M8ocwcU&feature[/youtube]

 Personalment us agraeixo, companys, la vostra deferència cap a nosaltres i el vostre tracte exquisit i afectuós, i en especial a tu Miguel Ángel per haver gestionat tota l’activitat, per l’amabilitat com vas acollir la proposta, i la generositat gràcies a la qual d’una petició de fer una xerrada amb els meus alumnes es va convertir en un matí màgic.

Josep Cárdenas