Els nens i nenes del parvulari de l’Escola Montbaig hem fet arbrets de nadal de pa de pessic per regalar a les nostres famílies. Estan boníssims, a continuació us posarem la recepta d’aquest pa de pessic que podeu fer a casa si voleu.
Ingredients:
– 80 grams de sucre en pols.
– 30 grams de mantega.
– 250 grams de farina.
-10 cl de llet.
– 2 culleres de canyella.
-1/2 sobre de llevat Royal o similar.
– 3 cullerades grans de sucre de vainilla
– 3 cullerades grans d’ametlla mòlta.
– 2 ous (nosaltres hem posat succedani)
– 2 cullerades de mel.
Elaboració
En un pot barregem la llet tèbia amb el sucre, la mel i la vainilla. Una vegada barrejats, afegim la resta d’ingredients, fem la barreja ben feta i posem en motllos.
Escalfar al forn durant 20 minuts a 180ºC.
Un cop fred decorar com més ens agradi.
Esperem que us agradi, i bon profit
El parvulari del Montbaig

