FI CIÈNCIES APLICADES

Hem arribat a la recta final i si ens parem a pensar, Ciències Aplicades, ha sigut una de les matèries que hem treballat força. Donat la fi d’aquest llarg i dur curs, podem extreure les següents conclusions:

Les classes a primera hora durant tres dies seguits, en la meva opinió, podrien haver estat més saltejades durant la setmana, malgrat que amb les activitats que fèiem, era una bona forma de despertar-nos una mica més per a la resta del dia.

Parlant de la nostra estimadíssima professora, penso que ha fet un bon treball amb nosaltres, ens ha inculcat les ciències a la vida quotidiana, encara que a vegades es fes una mica avorrit fer proves sorpresa (a vegades) més d’un dia seguit. També cal dir que les primeres classes durant el primer trimestre es feien pesades perquè havíem d’agafar massa apunts i les classes eren massa seguides, però encara això, els darrers dies, s’han fet més “lights”, ja que vam fer una gimcana, un pòster, etc. activitats més lúdiques, gamificant les classes…

Aquest any hem après el que és treballar en grup, respectant-nos i prenent decisions per nosaltres mateixos.

Què dir del blog, una pàgina que molts hi participaven bastant, a diferència de mi… però no passa res, sempre ha estat la senyo recordant-nos les entrades que havíem de fer (a vegades eren massa).

Seguidament, aquests concursos de l’inspiraciència, una mica difícils, en els que s’havia d’utilitzar la nostra imaginació.

Res més a dir, ja hem acabat i tenim un curt i ràpid estiu per gaudir de les vacances.

Ha estat un gust treballar amb la nostra Duendecillo Número 1!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *