Un petit resum de Ciències

Aquest curs a Ciències Aplicades hem après moltes coses.
Per començar, relacionant la ciència amb la vida quotidiana.
La professora ens ha ficat milers d’exemples per tal d’aprendre el concepte “Relació amb la vida quotidiana”.
Uns dels primers exemples que ens va ficar va ser el de deixar la roba a secar al balcó, que l’aigua s’evapora gràcies a l’aire o el sol, o un altre exemple és el de l’ampolla al congelador, d’estat líquid passa a sòlid. Suposo que el concepte de relació de la ciència amb la vida quotidiana, m’ha quedat més que clar!
Durant un temps vam estudiar moltes coses més, una de les que més m’ha agradar aprendre és la “dolça mentida” mai m’haguès imaginat el munt de sucre que hi havia en tan sols una mica de menjar i a més que gairebé sempre mengem.
I com no oblidar-me de la Gamificació , aquella setmana va ser la que més be m’ho vaig passar ( de ciències Aplicades) suposo que a més d’aprendre ciències a través de jocs, vam aprendre a competir tots junts i a estar i treballar en equip, això si que és una bona manera d’aprendre! i també de divertir-se , clar.
I com no oblidar-me de la vegada que vaig haver de sortir sola a la pissarra a explicar un treball que ni gairebé sabia, ho vaig passar una mica malament perquè no sabia per on començar, però el fet, fet està i a damunt m’ha servit per pujar nota.
O del Maniquí Challenge, això si que va estar bé!
Desprès hem treballat coses que quasi totes estaven relacionades amb coses que ja haviem fet, excepte la pel.lícula de Gattaca i el vídeo de Laika, el primer gos que va anar a la lluna, un vídeo i una pel.lícula que m’han ensenyat que si es vol, es pot. Encara que la pel.lícula ens la va posar per aprendre, era una pel.lícula i entretenía més que aprendre per escrit.
En resum podria dir que aquest curs ha estat llarg, o almenys, es el que m’ha semblat a mi , però ja hi som a fí de curs i podria dir tot segura que d’aquesta matèria és de la que més he après, ja que hem treballat d’una manera dura però també divertida. Ara cada vegada que hi fico una ampolla al congelador , la roba a secar o la mare quan bull el menjar, m’enrecordo de tot aquest curs, del nostre cartell de classe , i de totes les teves explicacions.
(Encara que al principi de curs, estava asustada, crec que no ha estat tan malament)
Com oblidar-me de la professora, la professora més original que he conegut mat, la única professora que a estat pendents de nosaltres i fins que no hem aprés el tema, no ha parat, i segur que sirà la única professora que ens ensenyarà a través de jocs i els únics deures que mana de vacances , és disfrutar la vida, així si que dona gust fer ciències!
Encara què també sirà l’única que ens farà vindre a les 8”20 del matí vindre a l’aula d’informàtica i encara que a vegades ha fet exàmens que ens feien menjar-nos el cervell, però d’una manera o una altra hem aprés.
Si haguès de cambiar alguna cosa de la matèria , seria els exàmens o proves tant seguits , hi havíen coses que encara que fossin de lògica, era pel matí i costava arrancar el cervell de bon matí, i de bo dons moltes coses bones però si haguès d’escollir una , és la de Gamificació.
De la professora , és molt bona, però això d’anar a informàtica a les vuit del matí.. No fa molta gràcia però bé, si s’ha de fer s’ha de fer i és clar, la matèria s’ha d’aprovar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *