Laika

La Laika era una gossa enviada pels russos a l’espai, pero després del què he vist no sé realment qui era l’animal.

La van ficar a una “càpsula”/nau espacial i la van fer orbitar al voltant de la terra per a veure quant durava viva. Entre els 5-7 hores van veure que ja no hi arribàven senyals, afirmant així que la Laika havia mort.

 

Dedueixo que va morir perquè es va quedar sense oxigen, encara que després de la recerca que he fet es tant per la falta d’oxigen com per la por de l’animal i la temperatura adquirida de la nau, molt més elevada que aquí al nostre planeta.

Un animal no entèn el que està passant, i si el llences a l’espai i el deixes per allà flotant tancat, sense cap forma d’adquirir oxigen ni de tranquilitzar-lo està clar que morirà encara que l’hagis entrenat durant mesos o anys. Morira o bé perquè s’apropa més al Sol sense cap capa que filtri el rajos, perquè li donarà un atac al cor o perquè se li acabaràPA-1498026 l’oxigen per respirar.

De vegades crec que l’ésser humà es creu molt llest pero realment no ho és tant.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *