Consolidació

Com que no se de que parlar, faré una mena de resum d’aquest curs.

Vam començar aquesta assignatura enfadats i atemorits, ja que ens havien colat una assignatura científica en el nostre itinerari humanístic. Poques classes després, vam descobrir que seria millor del que ens pensàvem.

Un dels aspectes a millorar d’aquesta assignatua és fer menys textos, ja que molts hem escollit el itinerari humanístic per descart, no perquè ens agradi.
Una cosa positiva era que encara que aquesta assignatura fos científica, no ens hem adonat de que ho fèiem, ja que estava aplicat a la vida quotidiana.
Ara parlant de mi, és una assignatura que ni la odiava ni m’agradava. Com que al primer trimestre em vaig esforçar bastant en totes les assignatures, aquesta va ser una més, i vaig treure bones notes. Quan va anar passant el curs, les notes no es van mantenir massa, i això em porta a un aspecte a millorar de mi en la assignatura, que he de ser una mica més constant en les notes de l’assignatura.

Els continguts que més m’han agradat, són els que hem treballat a partir del segon trimestre, ja que els primers que vam treballar, eren repàs d’altres anys, i els següents, els estàvem aprenent.
Per a mi, el aspecte més positiu de la assignatura són tots els continguts relacionats amb la vida quotidiana, ja que crec que, quan sortim de la classe, són els continguts que més ens serveixen.
Un altre aspecte a millorar és l’eliminació del dossier. Ens aporta molt contingut però és massa avorrit de fer durant tres dies seguits a primera hora.

Ara m’agradaria parlar d’aquesta plataforma on hem pogut compartir tots els nostres pensaments durant tot el curs: el Bloc.
El bloc ha sigut la nostra eina per escriure tot el que volíem lliurement i per contar i escriure totes les nostres experiències. Encara que era una eina nova per nosaltres, la vam entendre perfectament i li vam donar un bon ús.

Un altre aspecte molt important que hem après aquest curs ha estat una nova forma d’aprenentatge: la Gamificació. Crec que ha estat l’aspecte que més ens ha agradat, ja que apreníem contingut mitjançant els jocs. Ens ho passàvem bé jugant i a més, apreníem.

I per acabar, m’agradaria donar-li les gràcies a la professora, ja que has fet que li donem un toc científic a la vida qüotidiana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *