Consolidació

Començaré aquest escrit dient la meva opinió sobre l’assignatura aquest any. La primera vegada que la vaig veure a l’horari vaig pensar que seria un infern fer física i química; biologia i geologia, i tecnologia en una sola matèria, que és el que em van dir que era aquesta assignatura.

Penso que la matèria ha tingut ‘’dos parts’’ al llarg del curs, la ‘’primera part’’, va des del primer dia de classe fins a mitjans del segon trimestre, aquesta part va ser la més dura per a mi perquè fèiem coses que no m’agradaven gens (aprendre teoria, fer esquemes, dossier…) i ja em veia al setembre recuperant-la, fins aquí es la ‘’primera part’’. ‘’La segona part’’ comença al final de la primera, uns dies després, quan ens fiques el documental sobre els nens de desembre, va ser un reportatge bastant interessant i em va agradar. L’activitat començava a ser divertida perquè amb el meu grup treballàvem el tema que volíem i el que ens agradava. A la primera part del curs, quan m’aixecava els dimarts, dimecres i dijous pensava: ‘’Quin pal fer ara Ciències Aplicades…’’ però a la ‘’segona part’’ volia que arribessin aquestos dies, perquè volia seguir treballant el que a mi m’agradava i en grup.
En resum, Ciències Aplicades al cap i a la fi ha sigut una assignatura molt diferent del que esperava a principi de curs, i ha acabat agradant-me més del que esperava.

El blog era un mètode de compartir coneixements entre tota la classe, allà podíem escriure successos que ens passaven en la vida quotidiana amb algun principi científic. La veritat per a la gent que l’utilitzava era bastant útil, una molt bona idea.

La gamificació no la coneixia, i ha sigut un tema que m’ha agradat moltíssim, qui diria que fent jocs de gimcana es podria aprendre ciència.

La participació dels alumnes en l’avaluació és bo perquè així el professor té la opinió dels alumnes i no tan sols la seva, d’aquesta manera pot veure les notes des de diferents punts de vista i això ajuda molt.

Gràcies a la Mireia recordarem com actuen les molècules de gas, sòlid i líquid, que els bròquils també parlen, que els nens de desembre poden triomfar en la vida i moltes coses més…

Aquest any hem aprés coses que tot el món deuria saber. Són coses bàsiques per a la vida que et fan tenir una mica més de cultura que sempre és bo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *