Consolidació!

Les ciències m’han perseguit durant 9 anys i l’estiu de l’any passat va ser tan bonic pensant en que per fi les podria deixar, fins el dia que surt l’optativa de Ciències Aplicades i jo aleshores penso:”Això és una broma! No pot ser que els de lletres haguem de fer 3 hores de ciències a la setmana!”Però així va ser i es que la vida és dura i més quan em vaig enterar que les 3 hores eren a primera hora del matí.

Per sort les meves expectatives que tenia posades en aquesta assignatura no van les esperades, encara que al principi vaig pensar que si, al veure que la Mireia ens havia de preparar per les Competències Bàsiques i vam començar fort amb els mètodes de separació i companyia. Però amb el temps les coses anaven canviant, aquestes no eren unes classes de ciències a les que estàvem acostumats, no ens cenyíem a seguir un llibre si no que eren unes classes molt més lúdiques on la importància la teníem nosaltres i els nostres coneixements no un llibre.

“La vida es como una caja de bombones,nunca sabes lo que te va a tocar” com deia Forrest Gump, però en aquest cas amb tu Mireia:”las clases són como una caja de bombones,nunca sabes lo que te va a tocar” i es que cada dia era diferent sempre amb diferents activitats que gràcies a elles he sapigut veure molt millor l’impòrtancia que té la ciència en la vida i en que en cada cosa que fem hi ha ciència.

Aspectes positius de la matèria: Lo que més m’ha agradat ha estat la manera d’enfocar les classes i l’originalitat i la variació d’elles com ja he dit anteriorment. I es que Mireia tu has aconseguit el miracle de fer que a un humanístic li agradin les classes de ciències i cada dia aprenent una cosa nova.

Ens has ajudat a extreure conclusions sobre diversos temes i a preguntar-nos sempre el perquè d’aquests fenòmens científics. I a més d’adquirir coneixements científics, hem après una nova forma d’aprendre: la gamificació mitjançant aquella gimcana amb la qual cada prova tenia ciència en ella.

Aspectes negatius: L’única cosa negativa que he trobat en l’assignatura, és que m’haguès agradat més sortir de l’aula ja sigui per anar al laboratori per tal de fer més visibles els aspectes que haguéssim treballat anteriorment en classe.

Per últim donar-te les gràcies senyo per fer que la classe, segurament per primera vegada, aprècies la ciència una cosa gens fàcil de fer i que tu ho has aconseguit.

Gràcies per aquest any i bones vacances a tots duendecillos!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *