Consolidació

Aquest curs vam començar una matèria nova per a tots, en la qual en un principi no sabíem amb certesa que és el que faríem, ni tampoc al professor/a que ens tocaria. Jo crec que en gran part ens ha sorprès a tots la manera de fer-nos aprendre tant lúdica, tot i que al principi vaig pensar que seria un avorriment perquè el teu objectiu principal era preparar-nos per a les competències bàsiques i al final es feia una mica pesat. Amb tu hem aprés moltes coses, tant de la matèria com coses de la vida quotidiana, a aplicar els fonaments científics a les coses que realitzem diàriament, per a després anar corrents a publicar-ho al bloc que tu vas fer per posar tots els temes treballats i que després a nosaltres ens ajudés a reforçar el contingut treballat a classe.

Per a mi aquesta matèria ha estat diferent a totes les altres, en tots els sentits. Ens has ensenyat que no fa falta estar dia rere dia sentada en una cadira amb un llibre davant per a aprendre. Mitjançant la gamificació ens hem divertit i al mateix temps inconscientment hem aprés. Com quan ens vas donar aquell tros de bròquil per a que el cuidéssim en les vacances de nadal. Al principi vaig pensar que era absurd, que els meus pares pensarien que estava boja i ho van pensar quan els hi vaig dir, però que finalment tot i que es va morir, em va ajudar a treure conclusions de perquè passava i quines eren les conseqüències. Ens has ajudat a despertar la nostra curiositat, a buscar el perquè de les coses i associar-ho a la ciència. Jo crec que la matèria ha estat bé tot i que al principi de curs m’hauria agradat que fos tot molt més lúdic. Penso que si tot el contingut que ens vas ensenyar per a preparar-nos per les C.B hagués set mitjançant la gamificació ens hagessin quedat molt més els conceptes. Però en general jo no canviaria res, ja que com he dit abans ets l’única professora que ens ha fet fer coses diferents però a l’hora divertides.

Una de les coses que més em va agradar va ser treballar en grup. Ens obligava a que tots fessin una part del treball i no només una persona. També la manera d’avaluar-nos a nosaltres mateixos i als nostres companys ens va ajudar a adonar-nos dels errors que hem comés i dels aspectes a millorar. A relacionar-nos amb els nostres companys, a ser més tolerants, saber escoltar a tothom, a saber lo que és ser un grup i no fer les coses pel nostre compte.

Admeto que en alguna activitat em podria haver esforçat i involucrat una mica més i així haver tret més profit a tot el que ens has ensenyat tot i que penso que he après més del que en un principi imaginava. Gràcies a aquesta matèria i les coses que he après, quan camini pel carrer associaré conceptes científics a la vida quotidiana (cosa que abans mai havia fet).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *