Consolidació 2017

Bé, el curs ja ha arribat al final i abans de marxar a gaudir de les vacances després d’aquest curs tan intens, farem balanç i un resum d’allò més important d’aquest curs.
Abans de iniciar aquest curs, ens van donar un paper per elegir les optatives, i la veritat es que a cap de nosaltres li va fer gràcia veure que la ‘’optativa’’ de Ciències Aplicades era obligatòria ens vam replantejar si realment érem a l’humanístic o ens havíem confós de classe.
A principi de curs, quan vam entrar a l’aula vam conèixer a la Mireia, la que ens acompanyaria en aquesta matèria al llarg de l’any, a més a més, ens va explicar quin ‘‘planning’’ tindríem cada trimestre.
Ens va assabentar de l’existència de una prova de Competències, la Cientificotecnològica que reunia totes les matèries : tecnologia, física i química, biologia i geologia.
La veritat és que al principi va espantar-nos tots una miiiiiii aaaa, tampoc massa eh!, tot i que després no era per tant.
Vam fer la Cromatografia, que vam guardar com un tresor, perquè s’havia d’incloure en la meravellosa llibreta que vam entregar en l’ examen del primer trimestre.
Vam tastar farinetes per diferència en quin hi ha més sucre.

Com que molts, vam marxar a l’octubre a Alemanya, els nostres companys van fer una pràctica que van anomenar ‘’DOLÇA MENTIDA’’, quan vam tornar, ens van fer una presentació explicant les raons d’aquest nom.

Un altre dia, vam fer una mostra de perquè bull l’aigua sense necessitat de calor, a més a més de demostrar que tenim dots artístics fent un ball/ interpretació com si fóssim partícules.

Vam gaudir parlant dels canvis d’estat, La setmana de la ciència, La nostra gimcana, les proves de la senyo per fer-nos pensar una mica.
EL dia de les competències bàsiques… I el dia a dia redactant en el nostre Blog: Un Món de Ciències ple de Lletres finalista en un concurs de Blogs..
I bueno altres moltes coses.
Si m’he de quedar amb alguna cosa d’aquest curs, em quedaré amb que hem après a treballar en equip, ajudant-nos per sortir endavant… Amb l’aprenentatge per Gamificació.
Passant calor a la Ciència al Carrer.
I sobretot ens quedarem, amb que ha passat el curs volant, i quan ens vam adonar ja érem a la graduació fent el nostre discurs.
Gràcies senyo, per ensenyar-nos a estimar una mica més les ciències, i demostrar-nos que podem aconseguir tot el que volem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *