Ciències Aplicades

Vam començar un curs nou i quan vam escoltar que ens tocaria Ciències Aplicades… ens preguntàvem, què és això? Pensàvem que era una assignatura difícil de molt d’empollar però la nostra hipòtesi no ha estat aquesta. Gràcies al treball de la senyoreta y de les nostres ganes hem pogut aprendre forma jugant, diguem-ho així.
Un dels aspectes positius de Ciències Aplicades és la facilitat d’aprenentatge de la feina que hem realitzat tot el curs.
Els aspectes negatius a millorar Ciències Aplicades és… no hi ha cap, almenys per mi.
Un dels aspectes positius que he de millorar en Ciències Aplicades per al futur es estudiar més, dedicar més hores a treballar i fer entrades al bloc!
Y dels aspectes negatius que he de millorar és, arribar sempre puntual a la classe i no tindre son…
Hem treballat molt continguts durant tot el curs. A continuació faré una llista de tots el continguts treballats:
– Les cadires de contramarxa dels nens petits.
– La cromatografia plana.
– Una pràctica anomenada “Dolça Mentida”.
– Vam fer el famós “Manequin Challenge” sobre els líquids, sòlids i gas.
-”El bròquil”, práctica terriblement boníssima.
– “Els nens de Desembre”.
– Treballs en grup.
– Només alguns vam anar a la Ciència al Carrer i allí vam fer la pràctica de l’extracció de l’ADN, anteriorment realitzada a la classe.
– Vam estudiar la pressió.
– Vam fer un pòster del qual cadascú havia de buscar alguna cosa científica i després vam fer un mapa conceptual gegant.
Un dels continguts relacionats amb la vida quotidiana pot ser la lixiviació, que és un métode que consisteix a la extracció de la matèria soluble de una mescla mitjançant l’acció de un dissolvent liquid, per exemple, quan vas a fer el cafè al matí.
Un dels avantatges d’escriure al bloc es pujar nota pero també entendre i aprendre noves coses.
Un dels inconvenients és que tardes temps a fer-ho però no passa res.
Durant el curs hem realitzat diversos treballs en grup i això m’ha ajudat a saber treballar en grup i també,  aprendre amb els meus amics. Però com tot, hi ha incovenients. Un dels incovenients és que és molt difícil venir tot el grup sencer a classe cada dia, i això suposa treballs a casa.
En conclusió, ha estat un any molt agradable i molt cientific jajaja. La meva hipotesi abans de començar el curs era que Ciències Aplicades em costaria molt i suspendria segur… però això no ha sigut així. He pogut entendre conceptes nous jugant.

Bon estiu a tothom i estudieu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *