LA CIÈNCIA AL CARRER VA SER UNA PASADA!

L’altre dissabte vaig anar a la ciència al carrer i em vaig situar en la parada de l’institut. La gent venia i nosaltres feiem la pràctica de l’extracció de l’ADN. Després, els preguntava que era l’ADN i tots deien que era una prova, però no passaven de allí. Afortunadament, els que ens visitaven ho passaven molt bé i alguns nens, fins i tot es quedaven bocabadats.

Però, després vaig demanar permís a la senyoreta per anar a altres parades a veure què feien i de sobte em vaig trobar a una amiga d’un altre institut. Em va dir: ”Vine Gabi, vine”. Així, vaig anar a veure que feien i concretament, era una pràctica per saber la teva empremta. Ella ho va fer davant de mi i a l’acabar em va donar un paper amb la meva empremta allí gravada. Aquest experiment em va fer pensar si, amb el paper que em va donar, podia desbloquejar el meu  meu telèfon mòbil. I així ho vaig fer però no va funcionar perquè el paper no era massa gran per poder portar-ho a terme.

Finalment, vaig tornar a la parada a acabar el meu torn en la Ciència al Carrer. Aquesta experiència en la Ciència al Carrer no va ser la primera, però sí la millor d’elles!

1 thought on “LA CIÈNCIA AL CARRER VA SER UNA PASADA!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *