DANCE when you get the CHANCE

Pòster

Xavier Sala i Martin va exposar la seva tesis de la raó per la qual tots els futbolistes dels millors equips de futbol a nivell mundial, havien nascut en la primera meitat de l’any. El motiu, segons ell, és senzill: són els que hi poden dedicar més temps a la matèria, ja que si fem la comparació, un nen nascut al gener, no tindrà el mateix aspecte físic que un que ha nascut al desembre.

Així és com ho relata Sala, i de fet, compartim la seva opinió. No obstant això, no es tracta d’una teoria aplicable en qualsevol cas. Sota el nostre punt de vista, i el veritable motiu pel qual vam decidir realitzar la nostra recerca al voltant del tema escollit, va estar que per un ballarí, el més transcendental no són les hores que hi ha darrere d’uns moviments compassats amb una música estrident, sinó que es tracta de la seva actitud. La seva data de naixença, creiem, que no influeix en les habilitats que pugui adquirir al llarg de la seva trajectòria. Es tracta de la confiança en un mateix. És qüestió de saber que encara que el teu company hagi nascut X mesos abans que tu, podràs superar-lo amb èxit. Que no t’enganyin, el desembre també és un mes d’oportunitats! I per suposat, el teu mes de naixença, no determina les teves capacitats i/o les hores que hauràs d’emprar en qualsevol disciplina.

Centrant-nos en el tema més de dades, les conclusions que hem extret de la nostra recerca han estat les següents :

La moda en la nostra gràfica, que ens indica el valor que més es repeteix, són els nombres 10 i 11, que en aquest cas, corresponen als mesos d’octubre i novembre. No obstant això, el mes que seguidament es troba per sota d’aquests últims esmentats, és maig, que pertany a la primera meitat de l’any.

D’altra banda, hem comprovat que realment no afecta el mes de naixement del ballarí, ja que Matt Steffanina (amb quasi bé 2m de seguidors a la plataforma d’Instagram), és un clar exemple de la constància i esforç que ha dedicat al llarg de la seva vida professional, tot i haver nascut dins de la nostra moda, octubre, que entra dins de la segona meitat de l’any i trenca les regles imposades pel Sr. Xavier Sala. Una persona nascuda a la primera meitat de l’any i una altra nascuda a la segona, poden aspirar a tenir el mateix èxit.

Naturalment, on són els nens de desembre? Però, i els de gener? I els de juny, juliol…? Quina importància presenta, haver nascut en un mes o un altre? És que potser volem nens estrella? Ja vindrà, ja, la investigació genètica més innovadora de tots els temps. Mentrestant, gaudim del moment i no pensem en: ‘Ui, necessito la píndola. Som a l’abril i el nen naixerà al desembre’. Per aquesta raó, aquest estudi sembla una desmotivació per als futurs pares, ja que tots volem que els nostres futurs fills siguin bons estudiants, amb una carrera, un treball i una família. No perquè hagi nascut a finals d’any significa que sigui un desastre. Cada persona pot aconseguir tot el que es proposi independentment del mes en el qual hagi nascut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *