Actors de desembre

Grup 2: Naia, Mónica, Júlia i Ares.

Introducció:

Vam veure un video a classe, on es feien la pregunta: ”On son els nens de desembre?”. Explicaven que els nens de la segona meitat de l’any com que viuen menys que els de la primera meitat, no triomfen. I per demostrar si la hipòtesi era certa o no, ens vam ajuntar per grups a classe, i teniem que buscar a 100 persones famoses (en cada grup un camp diferent) i també teniem que apuntar les seves dates de naixement. Una vegada fet això havíem de fer unes gràfiques per a que els resultats es veiessin reflectits.

Materials i mètodes:

Vam utilitzar dos complements de google, el Drive per compartir els arxius. Que ens servia per apuntar el que es feia dia a dia, i també per fer el pòster, així podiem estar cadascuna des d’un ordinador fent i avançant feina. També vam fer servir el Sheets on hem fet les gràfiques.

Pòster

Conclusió:

Els resultats demostren que la hipòtesi era certa, ja que els actors que em escollit, la majoria han nascut a la primera meitat de l’any. També, ens podem donar compte que al abril han nascut més actors que al juliol.

Però la nostra conclusió, amb la que el meu grup i jo estem coincidim és que: per molt hagis nascut al desembre pots triomfar i arribar a les teves metes amb esforç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *