Presentadors de desembre

Integrants del grup :

Natàlia Delpueyo, Roser Cervilla, Alina Dragomir i Camila Nieves.

INTRODUCCIÓ :

L’anterior setmana, la profesora ens va posar un vídeo que deia que els nens nascuts el mes de tenen menys probabilitats de tindre èxit al llarg de la seva vida. Doncs així, vam començar a preparar aquest projecte. Per a realitzar aquest treball, vam escollir els presentadors televisius.       Nosaltres, personalment, pensem que aquesta hipòtesi no es certa, i amb aquest treball volem comprobar si és veritat aquest fet.

MATERIALS I MÈTODES :

Vam necessitar un ordinador, vam obrir un document a Drive, un full de càlcul.En aquest vam posar els noms i les dades de naixement dels 100 presentadors. Les seves dades de naixement ens serviran d’utilitat per sápiguer si és cert. Així mateix , vam crear un diari on possavem la feina que realitzavem cada dia de classe.                                                   Conjuntament, vam obrir un document de presentació i vam crear un pòster.

RESULTATS :

CONCLUSIÓ :

Segons els resultats que hem obtingut hi ha una igualtat en els mesos de Juny i Setembre. Amb això podem concloure que la nostra hipòtesi és certa. Això vol dir que, l’èxit que podem tindre no va d’acord amb el més de naixença, va d’acord amb les ganes i l’interés que posem per fer les coses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *