La meva observació

L’altre dia a clase de ciències aplicades vam veure un video relacionat amb les dates de naixement de la gent on afirmaven que els nois i les noies que neixen la primera meitat del any tenen molt més èxit que els que ho fan durant la segona meitat.

Així doncs, amb el meu grup vam decidir fer una recerca sobre els jugadors i jugadores de futbol, en concret de la Lliga Espanyola. Encara no hem acabat el treball i, per tant, no podem comprovar si el que diuen al video és cert o no.

Però l’altre dia, estava mirant el gran partit que va fer el FCB contra el PSG, i me’n vaig adonar del següent: tots els jugadors que van marcar, tant d’un equip com de l’altre són de la primera meitat de l’any. A més, aquell dia també va jugar la Selecció Espanyola de Futbol Femení la final d’un campionat contra Canadà i l’únic gol del partit i per tant el que va fer que les noies españoles guanyesin, curiosament el va marcar una noia que també és de la primera meitat d’any. Sens dubte molta casualitat o exemples clars de que en el futbol això es compleix. Apart d’això, a l’aula juguem a futbol tres persones: Iago, Dani i jo, que curiosament també sóm de la primera meitat d’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *