LA INFLOR DELS DITS

L’altre dia, a la classe de ciències aplicades, vam estar parlant sobre la dilatació dels sòlids, quan la mestra ens va demanar exemples d’aquest tema i ràpidament vaig pensar en els nostres dits. Si ens fixem, a l’estiu aquests pateixen un inflor que produeix que resulti més difícil retirar els anells, i en canvi, a l’hivern, passa tot el contrari. Això se li adjudica a una sèrie de causes que ara seran redactades.

Primerament, pot ser degut a una mala circulació, és a dir, ens cansem més, i la intensitat circulatòria és traduïda en una dilatació dels vasos sanguinis que fan que notem els dits lleugerament inflats. D’altra banda, pot explicar-se per un excés de pes, que produeix la retenció de líquids en els dits, o simplement per una infecció o reacció al·lèrgica. A més, també podria tractar-se d’artritis reumatoide, que és definida com una malaltia que afecta les articulacions i cartílags, provocant, d’aquesta manera, un desgast dels mateixos.

Per eliminar aquest problema, s’hauria de començar per fer uns simples exercicis articulant i movent els dits, així doncs, la sang fluirà més correctament i bombejarà l’excés de líquids cap a fora. Seguidament, prendre dos litres d’aigua o més diaris, que ajuden a anar més sovint al bany i suprimir la retenció de líquids, a més de diürètics naturals, com ara el té i verdures en general, i per suposat, reduir les quantitats de sal en els àpats, a més de l’excés de grasses saturades i altres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *