La Biodiverisitat

Avui a clase per sorteig m’ha tocat explicar el tema 13 del dossier:  La Biodiversitat.

La biodiversitat és la clau per a la gestió del medi ambient.

Els ecosistemes amb molta biodiversita s’adapten millor als canvis provocats per l’humà. En canvi, altres ecosistemes sofriran molts. Dintre dels ecosistemes hi ha xarxes tròfiques, és a dir, tots el animals se poden menjar entre ells. Bé, realment tots no però como es pot veure en el dibuix un es pot menjar fins a 3 animals.

Espanya és uns dels països amb més alta biodiversitat d’Europa. Els factors més importants són per la zona on esta situada i la varietat climàtica. És molt important el manteniment dels processos ecològics i dels sistemes vitals bàsics. També, en la preservació de la gènetica, d’espècies i en protegir la bellesa dels nostres ecosistemes naturals i el seu paisatge.

1 thought on “La Biodiverisitat”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *